Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce reacții au avut concurenții după încălcarea de regulament a lui Valentin

După ce concurenții din casă au votat să nu se mai primească cadouri din exterior până pe data de 22 mai, ca urmare a acțiunilor lui Valentin, discuțiile au început în casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce reacții au avut concurenții după încălcarea de regulament a lui Valentin Galerie
Ce reacții au avut concurenții după încălcarea de regulament a lui Valentin | Antena 1

Giovana a fost cea care a fost cea mai supărată. Alina i-a reproșat și ea Giovanei că atunci când a ieșit din izolare deși avea Covid nu s-a luat nicio sancțiune. Fetele și-au aruncat cuvinte grele.

Ce reacții au avut concurenții după încălcarea de regulament a lui Valentin

Giovana a plâns în brațele lui Sese și a spus că ea avea nevoie de cadourile de acasă, mai ales că vina ziua lui Sese. Fata nu vrea să sufere ei pentru că Valentin a simțit să iasă din curtea casei.

Iubita lui Sese a spus că este bătaie de joc la adresa celorlalți și că Valentin trebuia descalificat.

Sese: "Dacă unu-i e prost, nu trebuie să fii și tu."

Sabrina a plâns și ea pentru că așteaptă lucruri importante de la familie, iar doamna Eleonora a spus că o susține. Și doamna Mioara a fost extrem de nervoasă și a spus că se simte amenințată.

Giovana a înjurat și l-a numit pe Valentin "boschet". Alina a spus că Sese nu va rămâne în cuplu cu Giovana și că dacă se va întâmpla asta, va rămâne sub papucul ei.

Ce s-a întâmplat în emisia live din data de 12 mai 2022

Elena a fost scoasă afară din emisia live de Simona Gherghe după ce a comentat mai mult și a vorbit peste prezentatoarea TV.

Valentin și Sese și-au aruncat și ei cuvinte dure în live. Jignirile Giovanei l-au deranjat mult pe Valentin și i-a spus lui Sese că nu este normal comportamentul pe care îl are iubita sa.

Giovana a avut nervii întinși la maximum după emisia live de ieri și s-a certat și cu Sese. Fata i-a spus iubitului ei că nu e normal ca acesta să se gândească la trecutul ei pentru că nu are relevanță în cuplul lor.

Sese i-a spus Giovanei că țipă la el, îl înjură și că nu-i pasă de el. Ca să detensioneze atmosfera, fata l-a invitat pe Sese la masă, iar mai apoi au ieșit în curtea casei.

Giovana i-a reproșat lui Sese că și atunci când vor ieși din competiție băiatul îi va reproșa lucruri din trecut pentru că așa este el.

Mireasa 2022, sezon 5. De ce a ales Sabrina ca ușile să fie închise drept pedeapsă pentru că Vali a încălcat regulamentu... Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa i s-a destăinuit lui Răzvan. Cei doi încearcă să se cunoască mai bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x