Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce spune Sese după cearta cu Giovana. Băiatul s-a confesat în fața Alinei și a lui Valentin

Ieri, după ce Sese și Giovana au văzut cearta și reproșurile dintre ei din seara petrecerii, discuțiile au început în casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce spune Sese după cearta cu Giovana. Băiatul s-a confesat în fața Alinei și a lui Valentin Galerie
Ce spune Sese după cearta cu Giovana | Antena 1

Băiatul a vorbit într-o pauză de publicitate cu Alina și Valentin și a spus că tot el a mers la ea după ce s-au certat și că el consideră că nu a greșit deloc.

Ce spune Sese după cearta cu Giovana

Mai apoi, Sese a vorbit cu Giovana și au încercat să-și rezolve tensiunile. Băiatul e nemulțumit că Giovana să mereu vina pe el, chiar dacă nu situația reală nu este așa. Giovana a spus că nu înțelege ce se întâmplă pentru că între ei s-a rezolvat totul.

Fata a mai spus că ea crede că Sese este deranjat că nu a căzut în top, în timp ce iubitul ei a declarat că niciodată nu a fost interesat de așa ceva. Mai apoi, el a continuat și a spus că fetei nu-i pasă deloc de el.

Cei doi au continuat pe seară discuția și au încercat să lămurească totul. Sese i-a spus din nou iubitei sale că el nu se va schimba și nici nu încearcă să o schimbe pe ea. I-a mai spus că el vrea o femeie puternică și că nu îl intereasează deloc cei din jur. Băiatul este nemulțumit că Giovana nu comunică suficient cu el și că este nevoit să tragă singur concluziile.

Întrebați de Simona Gherghe ce se întâmplă, Sese a spus că el este deranjat că uneori este pus într-o lumină proastă. Giovana a declarat că de multe ori face acest lucru din ambiție și pentru că vrea să-l pedepsească pentru faptele sale.

Sese și Giovana au spus că după plecarea din emisiune vor merge la Timișoara, acasă la Giovana.

Giovana și Sese au sărbătorit 2 luni de relație

Giovana și Sese formează unul dintre cele mai solide cupluri din casa Mireasa. Cei doi se iubesc și chiar dacă au avut și ei parte de încercări, le-au depășit și își trăiesc povestea de dragoste.

Cei doi au împlinit 2 luni de relație și au sărbătorit alături de cei din casă. Au primit cadouri de la susținători și s-au distrat pe cinste în compania colegilor de competiție.

Cei doi s-au plăcut de la început, dar Sese a spus că nu se putea apropia de ea din cauza faptului că nu-i plăcea comportamentul ei.

Declarațiile de dragoste au curs fără încetare și au rememorat cele mai frumoase amintiri pe care le-au trăit în cele două luni de când sunt împreună.

Mireasa 2022, sezonul 5. Discuții în casa fetelor despre comportamentul Elenei. Ce i-au spus fetele... Mireasa 2022, sezonul 5. Ionuț, discuții aprinse cu băieții din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x