Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum arată Alina cu părul scurt și cârlionțat. Tânăra a făcut ravagii cu look-ul său în mediul online

Alina, concurenta sezonului 5 Mireasa, și-a luat susținătorii prin surprindere cu un look care i se potrivește de minune. Tânăra a făcut ravagii pe Internet cu părul său scurt și cârlionțat, iar reacțiile prietenilor virtuali nu au întârziat să apară.

Alina, concurenta sezonului 5 Mireasa, și-a luat susținătorii prin surprindere cu un look care i se potrivește de minune

Antena 1

Alina, concurenta din sezonul 5 Mireasa, este foarte activă pe contul de Instagram. Tânăra publică des imagini alături de Valentin și nu ezită să își surprindă susținătorii cu cele mai deosebite momente din viața sa.

Încă de când se afla în competiția reality show-ului, superba blondină impresiona telespectatorii cu frumusețea sa răpitoare și aparițiile impecabile. Aceasta obișnuia să îmbrace ținute care îi puneau în valoare atuurile fizice, în mod special formele provocatoare și trăsăturile feței.

La aproximativ o lună de la Finala sezonului 5 Mireasa, Alina continuă să își uimească susținătorii cu imaginile sale din mediul online. Pentru că îi place să își țină la curent internauții cu cele mai frumoase evenimente din viața sa, concurenta Mireasa distribuie poze cu ea și soțul său destul de des.

Cât de bine îi stă Alinei cu părul cârlionțat și scurt

De curând, soția lui Valentin a făcut senzație pe contul de Instagram după ce apelat la un look care o prinde perfect. Alina s-a lăsat fotografiată cu părul cârlionțat la o întâlnire cu partenerul său.

Se pare că tânăra s-a pregătit intens pentru ieșirea în oraș cu Valentin. Aceasta a îmbrăcat un top roz cu mâneci bufante și pantaloni albi, ce i-au scos în evidență cele mai atrăgătoare părți ale corpului.

Ipostazele romantice în care s-a fost pozată alături de soțul său nu au putut trece neobservate de prietenii virtuali. Nici declarația de dragoste pe care i-a făcut acestuia prin intermediul postării de pe Instagram.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, declarație emoționantă de dragoste pentru Sabrina la o lună de la Finală: „Ești soarele meu”

Atunci când iubești pe cineva, îl iubești pentru cine este, nu pentru cine ți-ai dori sa fie ....
Te iubesc pentru că mă faci să râd!
Te iubesc pentru că-mi oferi clipe de nebunie!
Te iubesc pentru că nu-mi interzici nimic, dar mă faci să vreau să fac ca tine!
Te iubesc pentru că pur și simplu te iubesc!
”, a scris Alina în dreptul imaginilor cu Valentin, vizibil fericită.

De-a lungul timpului, Alina și Valentin au cucerit telespectatorii cu felul lor carismatic și energia pozitivă pe care au emanat-o. Cei doi au părăsit casa Mireasa cu o mulțime de amintiri frumoase, dar și cu un număr mare de susținători.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ipostaza surpinzătoare în care s-au fotografiat Leo și Anda, la munte. Ce a atras atenția susținătorilor

„Cât de fericiți și frumoși sunteți ❤️”, „Alina să fii mândră de așa bărbat. Are toate calitățile 🔥🔥”, „Vă completați unul pe celălalt pentru că sunteți suflete pereche ❤️”, „Două suflete pereche, se vede fericirea din ochii voștri, sunteți o familie frumoasă, iubiți-vă mult ❤”, „Sunteți minunați împreună❤️” sau „Aveți grijă de iubirea voastră 😍❤️ ați construit ceva foarte frumos și puternic”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte de laudă și complimente celor doi îndrăgostiți.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, declarație emoționantă de dragoste pentru Sabrina la o lună de la Finală: „Ești soarele... Radu și Amalia, foștii concurenți Mireasa, s-au căsătorit. Tânăra a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă. Cum arat...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Ultimele știri
x