Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum se pregătesc concurenții de plecare. Ce gânduri au înainte de marea finală

Concurenții se pregătesc să părăsească casa Mireasa. Bagajele sunt aproape făcute și cu toții recunosc că ies schmbați din casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum se pregătesc concurenții de plecare. Ce gânduri au înainte de marea finală Galerie
Cum se pregătesc concurenții de plecare | Antena 1

Elena a spus că simte recunoștință pentru experiența din casa Mireasa, iar doamna Eleonora a spus că lasă o parte din sufletul ei în casă. Doamna Mioara a declarat la confesional că se bucură de experiența pe care a trăit-o alături de fiul ei, Andrei.

Cum se pregătesc concurenții de plecare

Pe de altă parte, Andrei a spus că dacă s-ar reîntoarce în casă, și-ar da șansa să fie el, așa cum este în viața de zi cu zi. Perneș este și el nostalgic și a spus că nu ar refuza să discute cu colegii săi de emisiune după finala din data de 18 iulie.

Sabrina a spus că va păstra legătura cu Larisa, Lucy, Andreea și chiar și Alina. Giovana și Sese se bucură de experiența Mireasa și sunt fericiți că s-au cunoscut unul pe altul. Răzvan spune că a învățat multe în casa Mireasa și îl leagă o mulțime de lucruri de colegii săi de competiție.

Alina și Valentin sunt bucuroși că se termină competiția pentru că au planuri mari în afara casei. Sabrina a spus că nu-i pare rău de durerea nimănui din casa Mireasa și că dacă ar simți o suferință, aceasta ar fi doar de moment.

Alina mai spune că cea mai mare lecție pe care i-a oferit-o casa Mireasa este aceea că a învățat să iubească cu adevărat, sentiment despre care nu știa că există cu adevărat. Cu toții sunt conștienți că după data de 18 iulie pentru fiecare dintre ei urmează o nouă viață.

Răzvan mai vrea să participe și în sezonul 6 Mireasa.

La ce oră începe emisiunea de luni, 18 iulie 2022, și cât va dura

Finala Mireasa sezon 5 este luni, 18 iulie 2022. Simona Gherghe a anunțat și ora la care va începe emisiunea.

Sezonul 5 al show-ului matrimonial Mireasa ajunge la final. Pe 18 iulie 2022 va avea lor Finala competiției. Luni, cuplurile se vor cununa într-o locație de vis și telespectatorii vor trăi emoțiile alături de ei.

Simona Gherghe a anunțat ora la care va începe Final Mireasa sezon 5 din 18 iulie. Ultima ediție din sezonul acesta va avea loc vineri, 15 iulie. Sâmbătă și duminică tinerii se vor odihni și pregăti pentru marele eveniment.

În dimineața zilei de luni, 18 iulie, concurenții se vor îmbrăca în ținutele de mire și mireasă și se vor îndrepta spre locația unde va avea loc Finala Mireasa.

De la ora 14:00, Simona Gherghe și tinerii logodnici vor fi în direct la Antena 1. În următoarele trei ore, cuplurile doritoare se vor putea cununa civil. Alături de ei vor fi, bineînțeles, familiile.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoarea sezonul 5 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 5 din 18 iulie 2022.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a reacționat Perneș după afirmațiile neașteptate ale lui Lucy. Ce a spus Sabrina... Mireasa 2022, sezonul 5. Proba costumelor în fața părinților. Concurenții au avut foarte multe emoții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x