Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara nu vrea să le mai ajute pe fete la curățenie. Ce a deranjat-o pe mama lui Andrei

Doamna Mioara a pus piciorul în prag chiar în ultimele zile din casa Mireasa! Mama lui Andrei i-a dezvăluit doamnei Elena că nu mai vrea să le ajute pe fete la curățenie. Iată ce a deranjat-o cel mai tare pe aceasta.

Colaj cu doamna Mioara și Giovana Galerie
Doamna Mioara a pus piciorul în prag chiar în ultimele zile din casa Mireasa | Antena 1

Dilemele stârnite de curățenie persistă în ultimele zile de competiție din sezonul 5 Mireasa. Doamna Elena și doamna Mioara au avut parte de o discuție sincer în ceea ce privește acest subiect controversat.

Mama lui Andrei s-a arătat deranjată de faptul că fetele fug de curățenie când vine rândul lor. Mai mult decât atât, aceasta a susținut că nu vrea să le mai ajute deloc în privința curățeniei pentru că s-a săturat.

„Mereu am făcut în locul lor. Să facă și ele, buni, că nu se opăresc. Nu fac mai nimic, că m-am săturat și eu. Vreau să stau și eu mai liniștită, că am făcut ultima oară peste tot curățenie. Nu a venit nicio fată să mă ajute. (...) Pentru fete chiar nu se merită, îmi pare rău, chiar nu. Ați văzut ce îmi fac fetele, nu mă suportă nici măcar când stau pe canapea”, a spus doamna Mioara, vizibil deranjată.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce au răspuns Alexandra și Cosmin, întrebați când se vor căsători. Unde locuiesc acum

Doamna Elena a încercat să găsească o soluție pentru această problemă: „Mă pun eu să mătur măcar în bucătărie și sufragerie. Tu dai cu mopul. Vineri să facă restul. Să își facă.”.

Doamna Mioara, deranjată de faptul că fetele dau mâncare pisicilor din castron

Doamna Mioara nu s-a mai putut abține și i s-a destăinuit doamnei Elena. Aceasta a mărturisit, fără ezitare, că este deranjată de faptul că fetele dau mâncare pisicilor din castron, dar și de faptul că îl spală la chiuveta de la bucătărie.

Subiectul a fost discutat și în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, unde doamna Mioara, Giovana și Elena și-au „aruncat” câteva replici acide.

„M-am amuzat când am văzut că mănâncă pisicile din farfurii. Tot ce am spus este adevărat”, a mărturisit mama lui Andrei.

De altfel, Giovana a intervenit imediat și a întrebat-o ce are dacă mănâncă Miți din castron, pentru că este bolul ei: „Bolul rămâne acolo, nu ți-l mai aduce nimeni. Care e problema că mănâncă din bol? Și ce are că spăl castronul acolo? Ce e normal la dumneavoastra?”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Răzvan, curtat de o fostă concurentă. Ce a spus când a văzut imaginile cu ea

„Să le spele la baie!”, a mai adăugat doamna Mioara.

Nici Elena nu a scăpat de un schimb dur de replici cu mama lui Andrei, după ce concurenta a susținut că le ajută pe mame la curățenie. Doamna Mioara a pus imediat piciorul în prag, spunându-i că face curățenie doar când vrea și în ce locuri vrea ea.

„Tu nu mai discuta, că tu la baie nu faci decât chiuvetele. Tu la toaletă n-ai făcut niciodată. Hai să fim serioși. Vorbește acum fata care nu face mai nimic.”, i mai adăugat mama lui Andrei.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce au răspuns Alexandra și Cosmin, întrebați când se vor căsători. Unde locuiesc acum... Cuplurile Mireasa, date-uri speciale înainte de marea finală a show-ului, difuzată luni, 18 iulie, ora 14:00, la Antena ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x