Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce au răspuns Alexandra și Cosmin, întrebați când se vor căsători. Unde locuiesc acum

După ce au părăsit casa Mireasa, Alexandra și Cosmin au continuat să țină legătura cu susținătorii lor, prin intermediul rețelelelor sociale. Recent, cei doi îndrăgostiți au făcut un live pe Instagram, în care au răspuns la întrebările celor care îi urmăresc.

Colaj cu Alexandra și Cosmin Galerie
Alexandra și Cosmin au părăsit împreună casa Mireasa, în luna aprilie | Antena 1

Fanii au fost curioși să afle cu ce se ocupă în prezent Alexandra și Cosmin, unde locuiesc și când se vor căsători.

Astfel, Alexandra și Cosmin le-au spus urmăritorilor lor de pe rețelele sociale că locuiesc împreună în București. „De când am ieșit din casa Mireasa nu am stat nicio zi separați. Am stat o lună la Cosmin acasă cu doamna Robertina și după ne-am hotărât să ne luăm chirie să stăm împruenă singuri, în București”, a explicat Alexandra.

Cu ce se ocupă în prezent Cosmin și Alexandra, din sezonul 5 Mireasa

Întrebată ce lucrează, Alexandra a răspuns: „Lucrez de acasă de pe calculator la o firmă de contabilitate din străinătate ”, în timp ce iubitul ei a spus că face delivery.

Întrebată de susținători cum se înțelege cu soacra, Alexandra a răspuns: „Foarte bine mă înțeleg cu soacra. Cum ne-ați văzut în emisiune suntem la fel și afară”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inevitabil, cei doi au fost întrebați când se vor căsători, iar Cosmin a invocat motive financiare:

„Când vom avea bănuții necesari pentru nuntă vom face și nuntă”, a spus iubitul Alexandrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Răzvan, curtat de o fostă concurentă. Ce a spus când a văzut imaginile cu ea

Alexandra și Cosmin au părăsit casa Mireasa împreună

Alexandra și Cosmin au părăsit competiția Mireasa în luna aprilie, în urma unei curse de eliminare.

Alexandra și Cosmin s-au declarat mulțumiți pentru că s-au cunoscut la Mireasa și au părăsit casa împreună, având în vedere că exista posibilitatea ca unul dintre ei să plece și celălalt să rămână.

La cursa pentru eliminare fanii show-ului Mireasa au avut de ales între Cosmin și Aron și Larisa și Alexandra.

Cosmin a fost votat în număr mare de telespectatori și a primit vestea eliminării cu zâmbetul pe buze. Alexandra a fost bucuroasă când a aflat că va pleca alături de iubitul ei.

Citește și: Simona Gherghe, decizia la care a apelat după ce emisiunea Mireasa și-a schimbat ora de difuzare. Ce a anunțat

Cine sunt Alexandra și Cosmin, foștii concurenți Mireasa

Alexandra Maria Ghioca are 22 de ani și s-a înscris la Mireasa pentru că ”vreau să-mi găsesc jumătatea. Am avut o singură relație în care m-am implicat foarte mult, dar el nu era pe aceeași lungime de undă cu mine. Lucrând și de acasă nu am avut posibilitatea să interactionez cu altcineva și am considerat o modalitate bună. Mi-a plăcut foarte mult de Alex din ultimul sezon”.

Părinții Alexandrei au plecat din țară când ea avea 4 ani, în Italia, și a rămas cu bunicii până la varsta de 9 ani. ”După pierderea bunicului, am plecat cu toții în italia. Am făcut școala acolo, în total am stat 13 ani. A fost o experiență care m-a ajutat, mai ales cu studiile, să mă deschid mai mult. ”

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt și cum arată noii concurenți care intră în casa Mireasa, în Gala de pe 2 aprilie

Cosmin s-a născut pe 20 iulie 1999 la București. Este singur la părinți. Mama e contabilă și tatăl vitreg la fel (el îi spune tată, deși mama lui nu e căsătorită cu el) este cel care l-a crescut de când avea un an. Pe tatăl biologic l-a cunoscut abia după ce Cosmin a împlinit 18 ani. Se gândește la căsătorie și la copii de mulți ani, mai ales că îi plac mult copiii. Și-ar fi dorit să aibă copii chiar mai devreme.

Mireasa 2022, sezon 5. Răzvan, curtat de o fostă concurentă. Ce a spus când a văzut imaginile cu ea... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara nu vrea să le mai ajute pe fete la curățenie. Ce a deranjat-o pe mama lui Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x