Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, revoltată pe Yana în privința vizitei la medic. Ce a deranjat-o pe mama lui Andrei

Doamna Mioara s-a revoltat în casa Mireasa după ce a observat că Yana lipsește. Mama lui Andrei i-a pus mai multe întrebări Alinei pentru a descoperi unde a plecat iubita fiului său, însă fără niciun rezultat. Iată adevăratul motiv pentru care aceasta s-a enervat.

Colaj cu doamna Mioara și Yana Galerie
Doamna Mioara s-a revoltat în casa Mireasa după ce a observat că Yana lipsește | Antena 1

Multe curiozități și mistere în casa Mireasa. Doamna Mioara nu s-a putut abține să nu întrebe de Yana atunci când a observat că tânăra lipsește. Aceasta a decis să o „interogheze” pe Alina în speranța că va afla lucruri noi despre iubita fiului său.

Mama lui Andrei s-a revoltat și mai tare atunci când Alina nu i-a putut răspunde la întrebări.

„E secret? Aflu eu secretul. Nu sunt atât de .... să nu îmi dau eu seama de anumite lucruri. Le aflu eu pe toate în emisiunea asta. Am să sar ca trenul, dar de unde atâtea secrete? Ai venit în emisiunea asta cu secrete? Emisiunea asta e reală, trebuie să spui tot adevărul.”, a spus doamna Mioara, vizibil revoltată.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin

Alina a încercat să o calmeze pe mama lui Andrei, însă fără niciun rezultat. Tânăra i-a mai dezvăluit că nu ar trebui să se bage în relația lor pentru că ei sunt în măsură să ia anumite decizii în privința cuplului lor.

Observațiile concurentei au deranjat-o și mai tare pe doamna Mioara, care nu s-a putut abține să nu evidențieze faptul că ia pastile pentru a se calma.

„Lasă că aflu eu înainte tuturor. Eu îmi bat capul, că îmi place adevărul. (...) Adevărul doare, dar trece”, a mai spus mama lui Andrei.

Doamna Mioara, revoltată pe Yana în privința vizitei la medic

Discuția celor două a continuat cu un alt subiect delicat: vizita Yanei la medic. Doamna Mioara a fost foarte revoltată deoarece iubita fiului său nu a dezvăluit motiv pentru care a trecut pragul cabinetului medical.

„Mă abține! V-am auzit de dimineață că merge la medic, dar cât poți să stai la un medic. Mi se pare că are o problemă de sănătate și îmi fac griji. Chiar sunt curioasă și vreau să văd ce e atât de grav. De ce nu i-a spus lui Andrei. (...) Nu știe nici el. Mă gândesc că e o problemă, că e ceva grav”, a mărturisit mama lui Andrei.

La Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, Yana și Andrei au analizat imaginile cu doamna Mioara. La scurt timp de la videoclipul vizionat, Gabriela Cristea i-a transmis femeii că tânăra a fost plecată din casa Mireasa pentru a-i face o surpriză iubitului său.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ceartă la limita despărțirii. În pauza de publicitate lucrurile au escaladat între Valentin și Alina

„Nu Alina era în măsură să vă răspundă la întrebarea asta. (...) Yana i-a pregătit o surpriză lui Andrei și ce credeți? Nici Andrei nu era acasă. Era și Andrei plecat să se întâlnească cu Yana. Deci nu era așa de grav”, a spus prezentatoarea TV, vizibil amuzată.

De asemenea, Gabriela Cristea a ținut neapărat să spună faptul că a auzit-o pentru prima oară pe Yana spunându-i lui Andrei că-l iubește, semn că relația lor devine din ce în ce mai puternică, în ciuda certurilor și discuțiilor aprinse din ultimele zile.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Andrei, o nouă ceartă în casă! Ce observații neașteptate i-a făcut Sabrina iubitului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x