Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ionuț, discuții aprinse cu băieții din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat în competiție

Ieri, după ce s-au difuzat imaginile cu Elena și Aron din seara petrecerii, Ionuț a avut o remarcă nepotrivită la adresa fetei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ionuț, discuții aprinse cu băieții din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat în competiție Galerie
Ionuț, discuții aprinse cu băieții din casa Mireas | Antena 1

După terminarea emisiunii, Adrian și Valentin i-au spus că nu este potrivit să vorbească așa la adresa unei fete. Băiatul a declarat că dacă își dorea el, Elena cădea în brațele și în patul lui.

Ionuț, discuții aprinse cu băieții din casa Mireasa

Perneș i-a luat și el apărarea fetei și i-a spus că băiatul nu dă dovadă de maturitate deloc. Aceasta a mai spus că Ionuț a reacționat așa din frustrare pentru că Elena nu l-a vrut ca să formeze un cuplu cu el. Băiatul doamnei Monica a spus că nu e deloc așa și că el are o armată de femei care îl așteaptă afară.

Ionuț l-a luat în derâdere și pe Adrian și i-a spus că vorbește cu el după ce se va tunde. Toți băieții i-au spus că nu are o atitudine potrivită și că vorbește nejustificat.

Perneș i-a spus lui Ionuț să se oprească, iar băiatul a luat atitudine și i-a atras atenția să nu se mai bage în discuțiile lui. Băieții au ajuns la amenințări și cuvinte urâte.

Ionuț a atras atenția și unui membru din staff și i-a spus că el nu poate sta pe un scaun precum cele din platou. Băiatul a completat că e ultima dată când va face acest lucru.

Simona Gherghe i-a atras atenția și ea, dar băiatul a continut și a spus că el nu mai suportă emisiunea și că vrea să plece acasă pentru că toată lumea joacă teatru din punctul lui de vedere.

Cum au continuat discuțiile din casa băieților

Perneș și Ionuț au continuat discuția în contradictoriu. Ionuț a spus că Perneș joacă teatru în ceea ce le privește pe Yana și Sabrina. Acesta a fost momentul în care Ionuț a început să adreseze cuvinte urâte. Adrian i-a reproșat lui Ionuț că jignește, în timp ce băiatul doamnei Monica a spus că nu-l interesează nimic și nimeni.

Ionuț a spus că vrea măștile jos și că are bani mulți și femei care îl așteaptă afară.

Întrebați de Simona Gherghe ce s-a întâmplat, Perneș a spus că Ionuț îl jignește mereu pe Adrian, că se leagă de fete, de mame, de toată lumea.

Simona Gherghe a spus că doamna Monica și Ionuț nu poartă lavalierele, nu respectă oamenii din casă și pe cei din producție.

Ionuț a încălcat regulamentul de mai multe ori și a intrat în casa fetelor după ce i s-a spus că un producător nu este disponibil să vorbească cu el. Simona Gherghe i-a spus că nu are o atitudine potrivită pentru casa Mireasa și că e doar "un copil alintat".

Simona Gherghe i-a invitat pe doamna Monica și pe Ionuț să părăsească casa Mireasa.

Cine intră în cursa de eliminare după plecarea lui Ionuț

Ionuț se afla în cursă de eliminare alături de Dani. Ionuț a fost nominalizat de fete să plece din casă în gala din data de 9 aprilie, iar Dani a fost băiatul pe ultimul loc în preferințele fanilor.

Cum Ionuț a fost rugat să părăsească casa Mireasa, acum un alt concurent intră în cursa de eliminare alături de Dani.

Dani va intra în cursa de eliminare pentru sâmbătă cu băiatul de pe penultimul loc din top. Acesta este Aron.

Dani și Aron sunt acum în cursa de eliminare. Telespectatorii sunt cei care decid cine pleacă acasă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce spune Sese după cearta cu Giovana. Băiatul s-a confesat în fața Alinei și a lui Valentin... Mireasa 2022, sezon 5. La o zi după ce a visat-o, Leo a revăzut-o pe Nora. Cum se simte tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x