Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Nora au discutat despre relația lor. Cuvintele doamnei Dana au început să-i afecteze

Doamna Dana și Leo s-au certat, iar mama băiatului și-a amenințat fiul că afară nu îl va mai ține aproapte după ce vor ieși din casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Nora au discutat despre relația lor. Cuvintele doamnei Dana au început să-i afecteze Galerie
Nora i-a cerut explicații lui Leo | Antena 1

Cu toate cuvintele urâte ale doamnei Dana la adresa Norei, Leo spune că tot ce i s-a spus din partea familiei nu sunt cuvinte care se pot uita ușor. Chiar dacă se vor despărți, Leo spune că nu poate ierta cum s-a purtat familia lui cu el în toată această perioadă.

Leo și Nora au discutat despre relația lor

Nora se face vinovată de tot ceea ce se întâmplă. Leo spune că a luptat până acum și că tot ce a făcut este datorită sentimentelor lui pentru ea.

"Nu pot să te pedepsesc pe tine pentru acțiunile fetelor din trecut".

Doamna Dana spune că fiul ei și-a înjosit familia. Mama concurentului spune că Nora este singura vinovată de tot ceea ce se întâmplă. Leo spune că aceste condiții pe care i le pune doamna Dana se vor întâmpla de fiecare dată când aceasta nu o să fie de acord cu alegerea lui în materie de fete.

Discuțiile dintre cei doi sunt departe de a se fi terminat. Leo crede că ora sa și tatăl lui sunt supărați și nu știe cum va reuși să aplaneze toată această ceartă. Doamna Dana nu recunoaște că Nora i-a fost prietenă niciodată și că doar s-au înțeles bine.

Doamna Dana: "Această femeie nu are ce căuta în familia noastră."

Nora și Leo au câștigat task-ul cătușelor

După ce luminile s-au atins, cuplurile au dat frâu liber pasiunii și sentimentelor. Nora și Leo și-au spus din nou te iubesc, iar Perneș și Sabrina s-au sărutat și ei cu patos.

Nora a spus că nu poate dormi pentru că este alături de Leo. Aceasta a spus că atunci când se află lângă el vrea să profite de fiecare clipă.

Doamna Dana a trecut prin toate stările atunci când a văzut imaginile cu fiul ei și iubita sa, Nora. Aceasta a cerut un pahar cu apă.

Cele două cupluri au spus că totul a fost amuzant. Nora și Leo nu își mai doresc să câștige task-urile pentru că e foarte greu să petreacă așa momente atunci când sunt filmați.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin și Alexandra, ceartă în cuplu. Ce reproșuri i-a făcut concurentul iubitei sale... Mireasa 2022, sezon 5. Verișoara Sabrinei și mama lui Perneș au intervenit după cei doi s-au despărțit. Ce sfaturi le-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x