Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Mama Sabrinei, intervenție telefonică dură: ”Eu pe Andrei nu-l vreau!”. Tânăra a început să plângă

Un weekend cu multe schimbări în Casa Mireasa! Intrarea noilor concurenți a adus subiecte incitante de discuție pentru vechii concurenți! Mama Sabrinei a avut o intervenție telefonică în urma căreia s-au vărsat lacrimi!

colaj de fotografiii cu concurentii de la emisiunea mireasa Galerie
Mama Sabrinei, intervenție telefonică dură: ”Eu pe Andrei nu-l vreau!”. Tânăra a început să plângă | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Apropierea dintre Andrei și Sabrina nu a fost deloc văzută bine de mama tinerei. Mai mult, gesturile minore dintre ei și joaca au pus-o pe gânduri și toate au dus la interpretări dincolo de faptele în sine.

Mama Sabrinei e categorică: ”Eu pe Andrei nu-l vreau!”. De ce a început să plângă tânăra

La Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, mama Sabrinei a avut o intervenție telefonică și a ținut să-i transmită fiicei sale toate nemulțumirile legate de apropierea dintre ea și Andrei. Cu toate că tânăra i-a repeta că între ei nu este vorba de o relație, ci doar vorbesc și se cunosc pentru moment, mama sa a susținut continuu că este total împotriva unei legături cu el.

Mama Sabrinei a fost sunată de către echipa emisiunii, după ce familia lui Andrei a vorbit cu acesta și i-a atras atenția asupra faptului că ei primesc foarte multe jigniri din partea familiei tinerei. "Nu înțeleg pe nimeni care jignește", spune Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa Sezonul 5, 4 aprilie 2022. Perneș, deranjat de remarca Sabrinei: Nu îți este rușine?

În mediul online ar fi bombardați cu mesaje defăimătoare, din cauza apropierii de Sabrina. Acest lucru a dus la un drept la replică pentru mama Sabrinei, care și-a arătat nemulțumirea față de legătura fiicei sale cu el. Sunată de către echipă, acesta a răspuns prompt și a vorbit neîncetat despre percepțiile pe care le are asupra bărbatului.

În discuție a intervenit și Gabriela Cristea, cerându-i mamei Sabrinei să o asculte pe tânără și inclusiv pe ei, însă nu a avut izbândă, pentru că aceasta continua să-și spună nemulțumirile, ba mai mult încerca să o convingă pe fiica sa că este o apropiere nepotrivită.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt și cum arată noii concurenți care intră în casa Mireasa, în Gala de pe 2 aprilie

De asemenea, întrebată de către prezentatoarea TV dacă îi place de vreun băiat din casă, acesta a spus că potrivit pentru ea era Perneș, însă cum legătura dintre fiica sa și băiat s-a rupt, altcineva în casă nu pare a fi potrivit.

Sabrina i-a cerut mamei sale să nu se bage în relație, iar după ce a închis telefonul acesta a început să plângă. Sabrina a mărturisit că nu a găsit înțelegere în brațele mamei sale niciodată.

Adelina de la Mireasa a apărut în noul videoclip al lui Seba. În ce ipostaze trandre s-au lăsat filmați cei doi... Mireasa 2021, sezon 3. Ce au observat fanii pe profilul lui Bogdan, soțul Anamariei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x