Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a confesat în fața Sabrinei. Pe cine place din casa Mireasa

Nora și Sabrina au discutat ca între fete. Tema principală, băiatul pe care Nora îl place. Alexandra s-a alăturat și ea și se pare că fata știe mai multe de la Aron.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a confesat în fața Sabrinei. Pe cine place din casa Mireasa Galerie
Nora i-a spus și lui Leo ceea ce simte | Antena 1

Nora anticipa deja o problemă. Se pare că băiatul pe care ăl place este Leo, dar îi este teamă de ceea ce simte. Se vede alături de el și crede că sunt compatibili. Aceasta se teme și de doamna Dana și de reacția acesteia.

Nora s-a confesat în fața Sabrinei

Nora a spus că nu poate să tacă pentru că sentimentele ei sunt puternice, dar nu se aștepta la așa ceva. Alexandra și-a arătat susținerea ei și pare că îi vrea împreună pe cei doi.

După difuzarea primele imagini cu discuția ei și a fetelor, Nora i-a spus Gabrielei că stă cu capul în jos pentru că se teme de ceea ce simte. Tensiunea dintre doamna Dana, Leo și Nora s-a simțit încă de la începutul emisiunii.

Leo a spus că el credea că au o relație de prietenie, dar s-a ajuns aici. Nora a spus că are o situație complicată, mai ales că relația ei cu doamna Dana este una specială. Mama lui Leo a fost uimită de tot ceea ce a auzit, iar Nora și Leo se îngrijorează pentru starea doamnei Dana.

Mama lui Leo a spus că nu își doresc alături de băiat o fată divorțată, iar Nora este și mai mare de vârstă și nu este de acord cu cuplul lor.

Cum a reacționat doamna Dana

Discuția dintre doamna Dana și Leo a ponit cu zâmbete, dar când concurenta a spus că amândoi simt mai mult decât o relație de prietenie, discuția a pornit pe alte drumuri.

Mama lui Leo a spus că nu a văzt nimic între ei, dar că e foarte bine că Nora a avut curajul să facă această mărturisire.

Nora i-a spus și lui Leo ceea ce simte, dar nu a fost primită cu aceeași deschidere. În pauza publicitară din emisiunea live de ieri, Nora a făcut două încercări de a-i spune băiatului ce simte. Când s-au îmbrățișat, doamna Dana a venit rapid și l-a trimis pe băiatul ei în casa băieților.

Leo a spus azi că trebuie să discute toți trei și să vadă cum pot gestiona situația. Băiatul a spus că a observat ce simte Nora, dar el este mai reticent și are nevoie de timp.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, sub lupa celor din casă. Sora concurentului a intervenit... Mireasa 2022, sezonul 5. Primele imagini cu Juliana, viitoarea concurentă din casa Mireasa. Ce ce gânduri intră în compe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x