Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Andrei, o nouă ceartă în casă! Ce observații neașteptate i-a făcut Sabrina iubitului său

Perneș și Andrei au revenit la vechile obiceiuri. Cei doi și-au adresat din nou cuvinte grele în casa Mireasa. Iată ce s-a întâmplat între băieți, dar și ce observații i-a făcut Sabrina iubitului său după conflict.

Colaj cu Perneș, Andrei, Sabrina și Yana la Mireasa Galerie
Perneș și Andrei au revenit la vechile obiceiuri. Cei doi și-au adresat din nou cuvinte grele în casa Mireasa. | Antena 1

Perneș și Andrei au ajuns din nou „la cuțite” din cauza subiectelor pe care le discută în casa Mireasa. De data aceasta, iubitul Sabrinei a avut de făcut câteva remarci la adresa Yanei, dar și a iubitului ei.

Se pare că discuția dintre cei doi concurenți a devenit tensionată după ce doamna Mioara și-a exprimat opinia cu privire la informațiile aduse de Perneș despre fiul său: „Nu îmi convine anumite lucruri. De ce nu își vede el de treaba lui și de cuplul lui? Întotdeauna îl atacă pe Andrei, dar și pe Yana”.

Andrei s-a lăsat influențat de cuvintele mamei sale, iar replicile aprinse dintre el și Perneș nu au întârziat să apară.

„Tu vorbești de strategii și de alianțe? Că ai încercat cu toată lumea”, i-a spus Andrei colegului său.

De asemenea, fiul doamnei Mioara a evidențiat faptul că Sabrina îi atacă iubită de câte ori are ocazia, lucru care îl face să creadă că încă mai are sentimente pentru el.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, revoltată pe Yana în privința vizitei la medic. Ce a deranjat-o pe mama lui Andrei

„Băi, lasă-mă cu falsitatea asta. De câte ori ai atacat-o tu pe ea, falsule! Mai lasă-mă în pace, ești o falsitate de om. Calmează-te! Mai lasă-mă cu falsitatea”, a fost replica lui Perneș în urma celor auzite.

„S-a văzut diferența dintre mine și tine. Ai jucat teatru din prima zi în care ai venit. (...) În trei secunde ai înlocuit-o cu alta. La mine este evoluție, la tine este involuție”, l-a completat Andrei, vizibil nervos.

Sabrina, observații la adresa lui Perneș după cearta pe care a avut-o tânărul cu Andrei

În pauza publicitară, Sabrina a ținut neapărat să-i spună iubitului său că nu a avut o atitudine corectă față de Andrei și Yana. Aceasta mărturisit că nu era nevoie să aducă la adresa lor anumite jigniri pentru că se pot interpreta imediat greșit.

„Nu dă bine deloc, o să vezi. Altceva e când discuții cu mine lucrurile astea, dar nu a fost deloc ok pentru că folosești termeni de ăștia... care nu știu ce-i cu ei. Acum sunt mai sigură că o să ieșim sâmbătă, o să vezi.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin

Concluzia tot aia rămâne: tot ce spui poate fi folosit împotriva ta. Nu ai cu cine! Ieri am discutat aici pe terasă și ți-am spus că nu contează părerea lor. Toți oamenii au dreptul să discute între ei, așa cum noi discutăm între noi. Lasa-i în pace, prin chestia asta doar noi ne face de râs, nu ei. Ei sunt văzuți bine tocmai pentru că îi jignești. O să avem mult de pierdut din cauza asta, nu-i mai băga în seama. Uite ce ai făcut! Fără jigniri, nu ai cum să își faci dreptate”, i-a spus Sabrina iubitului său.

La Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, Andrei și Perneș au fost puși din nou față în față. Cei doi și-au exprimat din nou nemulțumirile în privința conflictului dintre ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, revoltată pe Yana în privința vizitei la medic. Ce a deranjat-o pe mama lui Andr... Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin lipsește din emisiunea live. Acesta a plecat la Timișoara. Ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x