Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Reacția doamnei Dana când i s-a spus că Leo nu ia atitudine din cauza sa

Doamna Dana de la Mireasa sezon 5 s-a enervat când i s-a spus că l-a ”castrat” pe Leo și că, din această cauză, nu a putut să ia atitudine în situația tensionată cu familia lui.

doamna dana de la mireasa sezon 5 si leo Galerie
Doamna Dana de la Mireasa sezon 5 s-a enervat când i s-a spus că l-a ”castrat” pe Leo și că, din această cauză, nu a putut să ia atitudine în situația tensionată cu familia lui. | Antena 1

”Șantaj emoțional se numește ce a făcut doamna Dana cu Leo. Și egoism. Asta e părerea mea din cauză că se pune doar sănătatea și fericirea doamnei Dana, la Leo nu am auzit să ziceți: Ce trebuie să faci ca să fii fericit sau ce trebuie să fac eu ca să fii fericit?!”, a zis Ion la Mireasa, Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Leo a afirmat că se simte presat din toate părțile și nu mai știe ce să creadă. El a mai adăugat că se simte manipulat de ambele femei din viața lui. De cealaltă parte, doamna Dana a subliniat că se simte mulțumită pentru că Leo și Nora nu mai formează un cuplu.

Atunci când Andreea a intervenit și a afirmat că Leo a început să fie ezitant atunci când doamna Dana l-a amenințat cu dezmoștenirea, băiatul a încercat să explice și mama lui l-a întrerupt. A întrebat-o pe tânără dacă are copii și când a primit răspunsul negativ, i-a zis că nu au ce discuta.

Cum a reacționat doamna Dana când i s-a zis că l-a ”castrat” pe Leo

Paula Chirilă a făcut apoi o remarcă: ”Știți cum se vede din afară? L-ați castrat pe Leo în fața tuturor. Există o grămadă de metode prin care puteți vorbi cu copilul tău fără să-l castrezi. Mai ales când ai și public.

L-ați castrat în fața tuturor și încă i-ați mai fluturat podoabele, vreo două săptămâni, deasupra capului. Asta nu are cum să facă din el un bărbat, nici nu a putut să-i ia apărarea iubitei lui, în momentul în care era iubita lui, în fața dumneavostră.

A stat și v-a privit, nu a putut să vă confrunte că pe de o parte se ducea lupta între el, băiatul dumneavoastră care vă iubea, și iubita lui. Pentru că l-ați castrat nu a putut să vă zică ceva, nici să-i zică Norei vreo două. Nimic, nici să ia nicio atitudine. Dacă îl lăsați să ia singur atitudine de la început, că e bărbat, a venit să se însoare. Ați adus un bărbat, nu un copil.”

”Cu tine nu discut (n.r. Ion), ai un trecut urât. Doamna Paula, gândiți-vă că e un Dumnezeu deasupra și atât. Fiecare are dreptul să judece, dumneavoastra m-ați judecat pe mine, eu am dreptul să o judec pe Nora, sunt mama lui Leo.”, a replicat doamna Dana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina îi reproșează lui Perneș cuvintele pe care le-a spus despre ea... Mireasa 2021, sezon 3. Maria răsfățată, de ziua ei, de ”cineva care a trecut prin viața” ei. Ce mesaj a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x