Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana, despre planurile de viitor. Cei doi își doresc să se mute în chirie: „Suntem stresați”

Sese și Giovana au vorbit despre planurile de viitor pe care le au, la scurt timp de la Finala sezonului 5 Mireasa. Aceștia au dezvăluit că își doresc să se mute în chirie, fapt pentru care sunt destul de stresați. Iată ce alte dezvăluiri au făcut cei doi.

colaj cu Giovana și Sese la Mireasa Galerie
Sese și Giovana au vorbit despre planurile de viitor pe care le au, la scurt timp de la Finala sezonului 5 Mireasa | Antena 1

Sese și Giovana și-au luat prin surprindere prietenii virtuali cu un live pe contul de Instagram. Cei doi au decis să răspundă la toate întrebările susținătorilor, dând din casă cele mai neașteptate informații despre planurile pe care le au de viitor.

Odată cu ieșirea din competiția Mireasa, câștigătorii sezonului 5 ai show-ului matrimonial au decis să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai deosebite momente din viața lor, publicând tot mai multe fotografii împreună.

Sese și Giovana, hotărâți să se mute în chirie după finala sezonului 5 Mireasa

Sese și Giovana au fost sinceri și direcți pe tot parcursul live-ului de pe contul de Instagram. Aceștia au răspuns la toate curiozitățile susținătorilor fără pic de ezitare, oferind răspunsuri asumate și ferme.

Concurentul sezonului 5 Mireasa a mărturisit că el a luat decizia de a veni în Timișoara pentru a sta alături de cea care i-a devenit soție: „Eu m-am adaptat aici, de asta am ales să vin eu în Timișoara. Contează să am pe cineva lângă mine, pe soția mea Giovana!”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, detalii neștiute despre viața ei, după ce a părăsit emisiunea. Ce a spus despre Sabrina și Giovana

De altfel, Sese a declarat că cel mai important plan pentru ei acum este să se mute în chirie.

„Momentan ne căutam chirie, asta e cel mai important factor și cel mai important plan. Să ne găsim chirie, să ne așezăm la casa noastră, iar mai apoi vor veni și proiecte. Acum suntem stresați cu chiria, să o găsim, să stăm și noi ca doi tineri proaspeți căsătoriți. (...) Ne dorim să ne luăm căsuța noastră”, a adăugat el pe Instagram.

Întrebați dacă își doresc să se mute la București, câștigătorul sezonului 5 Mireasa a oferit un răspuns negativ, afirmând faptul că orașul este extrem de aglomerat, lucru care nu îi place deloc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Bucureștiul e deja aglomerat, mie nu îmi place aglomerația, nici soției mele nu-i place!”, a mai adăugat el, susținut de Giovana.

Cei doi au primit o mulțime de complimente din partea susținătorilor. Mai mult decât atât, aceștia au apelat la câteva gesturi romantice în timpul live-ului: s-au sărutat de mai multe ori și s-au privit într-un mod special.

Ce legătură există între Adelina, fosta concurentă a sezonului 4, și Sese

Spre finalul live-ului, Sese a oferit o informație care i-a luat prin surprindere pe susținătorii acestuia. Tânăra a dezvăluit că există o legătură neștiută între el și Adelina, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au pozat la plajă, într-o ipostază neașteptată. Cât de fericiți sunt împreună

Soțul Giovanei a mărturisit că tânăra i-a dat cerere de prietenie înainte cu 2 luni de a intra în casa Mireasa. Mai mult decât atât, partenera sa l-a completat, spunând că nu este singura fostă concurentă a reality show-ului care a încercat să îl cunoască pe partenerul său.

Detaliul care i-a făcut pe susținători să întrebe dacă Giovana este însărcinată

În timpul live-ului, susținătorii nu au putut trece cu vedere faptul că Giovanei i-a crescut bustul. Aceștia au ținut neapărat să o întrebe dacă este însărcinată, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Concurenta sezonului 5 din Mireasa a dezvăluit că nu se pune problema de așa ceva încă. Aceasta și-a asigurat susținătorii că îi va anunța dacă va rămâne însărcinată.

Mireasa 2021, sezonul 4. Anca Sanpetrean, apariție de zile mari în mediul online. Cum arată tânăra într-o rochie scurtă... Mireasa: Confesiuni episodul 5. Cum s-a schimbat relația lui Ion cu Raluca după ce au ieșit din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x