Căutare Live

Mireasa: Confesiuni episodul 1. Cine sunt concurenții pe care Giovana și Sese îi consideră antipatici: ”Mi-a scos peri albi”

Giovana și Sese au acordat un interviu, în exclusivitate pentru Mireasa: Confesiuni de pe AntenaPlay, după ce au fost desemnați câștigătorii sezonului 5 Mireasa. Aceștia au răspuns la mai multe întrebări ”incomode” și chiar au dezvăluit cine a fost, din punct lor de vedere, cel mai antipatic concurent.

Giovana și Sese au acordat un interviu, în exclusivitate pentru Mireasa: Confesiuni de pe AntenaPlay, după ce au fost desemnați câștigătorii sezonului 5 Mireasa. Aceștia au răspuns la mai multe întrebări ”incomode” și chiar au dezvăluit cine a fost, din punct lor de vedere, cel mai antipatic concurent.

Antena 1

În emisiunea Mireasa: Confesiuni, un proiect exclusiv AntenaPlay, Sese și Giovana au ”dat din casă”. Cei doi au vorbit despre relația lor, dar și despre concurenții cu care au conviețuit luni bune.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Prima reacție a Giovanei, după ce ea și Sese au fost declarați câștigătorii sezonului 5 Mireasa

Care sunt concurenții pe care Giovana și Sese îi consideră

”Care vi se pare că a fost cel mai antipatic concurent din casa Mireasa?”, a vrut să știe Andreea și Sese a răspuns instant: ”Ionuț. Singura persoană din... Lasă că mi-a scos peri albi pentru o seară.

Nu s-a luat neapărat de mine, am sărit în apărarea, noi toți băieții, a lui Adrian. Chiar era aberant să nu-și facă omul ăla... avea un tabiet, își făcea, noi care eram lângă aparatul ăla nu eram deranjați și el vine să facă... La un moment dat m-am băgat că vorbește el... El, dacă era obișnuit cu alte emisiuni, atunci chiar m-a făcut la...

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, reacția naturală pe care au avut-o în live, când au aflat cine a câștigat marele premiu

Dar nu, într-un moment ca să mă ridic la el să-l pocnesc, nu aș fi făcut asta niciodată. Știu că asta își dorea. Câteodata e bine să bați și din cuvinte, să stăpânești cuvintele. Pentru mine cel mai antipatic a fost Ionuț. Nu există altul”, a zis Sese.

”Pe mine cel mai mult m-a enervat doamna Dana. Tot am încercat (n.r. să evite), de fiecare dată, dar oricum mereu ajungeam la un conflict. Nu ceda niciuna din noi, nu știu. În unele momente m-am simțit atacată.”, a spus și Giovana.

Tânăra a amintit că doamna Dana i-a oferit o brățară la începutul emisiunii și spune că nu și-ar fi dorit să îi fie soacră.

”Doamne ferește. Nu, eu asta am și spus în emisiune, nu că îmi e frică de soacre, dar mi-aș fi dorit o soacră așa cum am acum. Să mă înțeleg cu ea”, a mai adăugat soția lui Sese de la Mireasa sezon 5.

Clipul integral, care are mai bine de o oră, poate fi urmărit AICI. Hai să vezi cum răspund Giovana și Sese la cele mai interesante întrebări.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Citește și: Mesajul neașteptat pe care Aron de la Mireasa l-a transmis după ce a aflat că Sese și Giovana au câștigat marele premiu

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra neagă faptul că ar fi avut o conversație care circulă pe grupuri. Despre ce e vorba... Mireasa 2022, sezon 5. Ce au făcut Alina și Valentin cu alimentele luate din casă. Au arătat totul pe Instagram...
Ultimele știri
x