Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana s-au certat din nou dintr-un motiv complet neașteptat! Ceea ce a urmat i-a uimit pe fani

În gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022, fanii emisiunii au descoperit ce discuții aprinse și tensiuni au luat naștere între Giovana și Sese!

colaj foto cu sese, giovana si simona gherghe Galerie
Sese și Giovana au uimit fanii cu noi discuții aprinse, la Mireasa | Antena 1

În ultima perioadă, între Sese și Giovana au apărut tot felul de tensiuni și discuții aprinse, spre marea surprindere a fanilor. În gala de sâmbătă, 25 iunie 2022, am putut afla ce frământări a avut Sese în ultima perioadă și ce și-a dorit să afle de la partenera lui.

De ce au apărut tensiuni între Sese și Giovana, în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022, de la Antena 1

Detalii importante au ieșit la iveală despre Sese și Giovana, în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022, de la Antena 1.

În miez de noapte, camerele de supraveghere din casă au surprins faptul că Sese era măcinat de o întrebare. Concurentul a părut că își dorește să afle cu orice preț ce înseamnă iubirea pentru Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Manu le-a arătat tuturor primele imagini cu fiul său nou-născut. În ce ipostază emoționantă au apărut

Concurenta a spus însă că îi va transmite răspunsul doar atunci când o să vrea ea, nu când vrea el. Sese este un familist convins și tocmai de aceea a vrut să știe cu exactitate că și Giovana vrea aceleași lucruri ca el.

„Asta îmi doresc, să creez o familie”, s-a confesat Sese, în timp ce stătea în hamac și discuta cu iubita lui.

Totuși, nu a durat mult și anumite nemulțumiri ale tânărului au enervat-o și mai tare pe concurenta din casa Mireasa, sezonul 5.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo a răbufnit în casă, alături de băieți. Ce l-a deranjat și de ce i-a numit „parșivi” pe unii dintre ei

„Doamne, trebuie să am discuții din orice?!”, s-a enervat Giovana, atunci când Sese a părut că își dorește să audă de la ea mai multe complimente.

„Eu nu pot să discut nimic că tu te enervezi din orice, ești irascibilă. Ia lasă-mă, frate, în pace!”, a concluzionat Sese supărat.

Totuși, de la certuri la declarații de iubire și sărutări nu a mai fost decât un pas, semn că între cei doi este o dragoste cu năbădăi. Fanii au privit atent imaginile de pe camere și au realizat, încă o dată, că cei doi se iubesc în felul lor mai pătimaș și coleric.

Urmărește clipul video de mai sus din gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022, ca să descoperi ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Sese și Giovana.

Mireasa 2022, sezon 5. Conflictul dintre Larisa și Doamna Dana a ajuns la cote maxime. Ce i-a reproșat Elena mamei lui L... Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina, din nou la cuțite! Ce au putut să-și spună, fără pic de reținere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x