Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză senzuală din partea Yanei! Scenele care i-au dat lumea peste cap lui Andrei

Yana i-a făcut o surpriză lui Andrei cu ocazia primei luni împlinite de la momentul în care s-au declarat un cuplu. Tânăra a ales un mod special prin care să-i ureze “La mulți ani” partenerului ei. Iată reacția lui Andrei, dar și ce au comentat concurenții din casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză senzuală din partea Yanei! Scenele care i-au dat lumea peste cap lui Andrei Galerie
Yana i-a făcut o surpriză lui Andrei cu ocazia primei luni împlinite de la momentul în care s-au declarat un cuplu. Tânăra a ales un mod special prin care să-i ureze “La mulți ani” partenerului ei. | Mireasa

Scene fierbinți au fost difuzate în emisiunea live de astăzi. Yana a ales să-i facă o surpriză senzuală lui Andrei, care a privit cu dorință mișcările iubitei lui, la bară.

Tânăra a ales să sărbătorească în cel mai neașteptat mod o lună de relație cu Andrei, lucru care i-a surprins și pe colegii de platou.

Concurenții au făcut o glumă pentru doamna Mioara: “Să-i aducem un pahar cu apă înainte?”. Însă reacția ei de la final l-a uimit pe fiul ei: "Există vreun bărbat căruia să nu-i placă să vadă asta?".

Cuplul a dat frâu liber emoțiilor! Yana i-a furat mințile lui Andrei cu dansul la bară

Dansul tinerei l-a fermecat pe Andrei, care a spus: “Când o văd pe scenă simt că o iubesc!”. După momentul plin de "artificii emoționale", Andrei a avut un moment tandru cu Yana. Dansul la bară s-a terminat într-o ploaie de săruturi.

Cei doi au împărțit impresii, au avut un moment unic și s-au bucurat de timpul petrecut într-un alt mod unic.

“N-am făcut niciodată pentru nimeni așa ceva”, a mărturisit Yana la testimoniale, legat de prestația ei la bară.

În timpul difuzării imaginilor, în platou râsetele s-au văzut pe fața mai multor persoane. Simona Gherghe a încercat să afle de ce au exista aceste "comentarii nonverbale", însă nimeni nu a fost asumat să răspundă.

Yana a povestit că este prima dată când dansează la bară, dar că în trecut a luat cursuri pentru alt tip de dans, care să-i pună feminitatea și senzualitatea în evidență.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, între iubire și răfuială. Tânăra s-a certat la cuțite cu doamna Dana

Viața Yanei, un mister pentru Andrei. Băiatul bănuiește că ea are probleme de sănătate

În ciuda explicațiilor oferite de Yana, Andrei consideră că i se ascund anumite lucruri: "Nu te bat la cap, vreau." La 24 de ore distanță, discuția se relua între cei doi: Dacă era ceva grav... nu mai eram aici... Ce este legat de sănătatea mea, nici mamei mele nu îi spun!".

Băiatul susține că Yana îi ascunde ceva legat de ea și de sănătatea ei. Mama lui Andrei i-a întărit convingerea spunându-i că și ea crede că iubita lui are ceva pe suflet.

“Nu sunt obligată să-ți spun ceea ce nu vreau să spun”, îi răspunde ferm Yana lui Andrei. Tânăra susține că este bine și totodată este de părere că nu ar trebuie să fie deloc supărat atât timp cât legătura lor nu este afectată.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin lipsește din emisiunea live. Acesta a plecat la Timișoara. Ce se întâmplă

“Nu suntem la acel nivel de relație să-ți spun tot ce ține de mine și de sănătatea mea”, spune Yana. În prezența doamnei Mioara cei doi au tras câteva concluzii. Tinerii au ajuns la termeni mai buni, după câteva discuții destul de tensionate, bazate pe neîncrederea băiatului vizavi de viața Yanei. Andrei i-a mărturisit iubitei sale că o iubește și totul s-a finalizat cu o ploaie de săruturi pasionale.

Yana consideră că Andrei a intrat în spațiul ei intim mai mult decât le permite evoluția relației și de aceea vrea să ia lucrurile mai ușor. “Tu o sa fii genul acela de soție cu secrete?”, o întreabă Simona Gherghe pe Yana.

Citește și: Mireasa Sezonul 5, 8 iunie 2022. Giovana și Sese au câștigat o ieșire din casă

Tânăra răspunde: “Cu treburile mele! (...) Ceea ce este important o să-i spun, normal!”. De cealaltă parte, doamna Mioara spune că e obosită de ceea ce vede și de felul în care Yana se comportă cu fiul său, făcând referire la momentul deja descris.

“E mai bine să-mi văd de treaba mea. Oricum părerile mele n-au contat și nici nu trebuie să conteze”, spune doamna Mioara, vizibil supărată. “E mai bine să le țin pentru mine. Mă abțin!”, mai adaugă mama lui Andrei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, între iubire și răfuială. Tânăra s-a certat la cuțite cu doamna Dana... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a despărțit de Yana! Decizia este definitivă spune el. Ce s-a întâmplat după emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x