Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, între iubire și răfuială. Tânăra s-a certat la cuțite cu doamna Dana

Giovana și Sese trec prin tensiuni mari, dar la fel de repede le trece și par să se împace la secundă, după o ceartă furtunoasă. Tânăra este extrem de vulcanică și i-a adresat cuvinte dure atât iubitului ei, cât și doamnei Dana, care a intervenit în discuție.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, între iubire și răfuială. Tânăra s-a certat la cuțite cu doamna Dana Galerie
Giovana și Sese trec prin tensiuni mari, dar la fel de repede le trece și par să se împace la secundă, după o ceartă furtunoasă. Tânăra este extrem de vulcanică și i-a adresat cuvinte dure atât iubitului ei, cât și doamnei Dana, care a intervenit în discuție. | Mireasa

Giovanei nu-i mai este deloc simplu să stea în casa Mireasa și pare ca nimic din ce se întâmplă nu o mai mulțumește, poate doar brațele iubitului ei. Acesta s-a certat foarte rău din nou cu el, Sese își exprimă nemulțumirea față de comportamentul său lucru care nu face altceva decât să pună paie pe foc.

Sese și Giovana au probleme de comunicare, dar încep să se înțeleagă: "Mă enervez pe loc, dar îmi trece foarte repede... Ți se pare ok atitudinea pe care o ai cu mine?... Eu încep să spun ceva și tu mereu plec, eu rămân mereu cu coadă între picioare", spune Sese.

Giovana nu și-a mai controlat deloc limbajul la adresa doamnei Dana

În emisiunea de ieri, în timpul pauzei de publicitate, Giovana a fost la un pas să explodeze după ce doamna Dana a intervenit în discuțiile lor. Giovana a rugat-o să nu se mai bage, iar doamna Dana, cu stilul său caracteristic, și-a apărat intervenția.

Totul a evoluat într-o ceartă, iar Giovana nu și-a mai controlat deloc limbajul! Tot momentul poate fi urmărit în imaginile de mai sus.

Desigur, cum tensiunea deja atingea cote maxime, Sese a încasat și el cuvinte dure din partea iubitei sale. El a încercat să o liniștească, dar ea este supărată în continuare pe reacțiile lui vizavi de ea și de comportamentul său. Amintim că băiatul a devenit celor din cauza unui tatuaj pe care Giovanna îl are cu un fost iubit.

Tensiunile acumulate peste zi se țin de ei. Însă după ce discută și trec prin toate stările, cei doi ajung să se liniștească, iar Giovanna ajunge la o concluzie care îi aduce atât alinare în cuplu, cât și nemulțumire: “Nici dragoste nu putem face. Dacă făceam ne trecea supărarea”.

Giovana și Sese au câștigat un task și parte de o noapte la cabană

Sese este câștigătorul task-ului legat de împărțirea florilor la cât mai multe doamne și domnișoare din oraș. Ei bine, premiul este că cei doi au parte acum de o noapte la cabană, singuri.

Cei doi au primit vestea cu bucurie și au arătat că abia așteaptă să-și petreacă timpul amândoi.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sese, deranjat de tatuajul Giovanei cu inițiala unui fost iubit. Cum și-a exprimat concurentul supărarea

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin lipsește din emisiunea live. Acesta a plecat la Timișoara. Ce se întâmplă... Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză senzuală din partea Yanei! Scenele care i-au dat lumea peste cap lui Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x