Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin, încălcare gravă de regulament. Ce s-a întâmplat cu concurentul

Certurile dese cu Alina l-au făcut pe Valentin să-și iasă din minți. După ce ieri în emisia live Simona Gherghe i-a spus că va primi avertisment pentru că a ieșit pe poartă în timpului unui joc cu Alina, concurentul nu a ținut cont de vorbele spuse.

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin, încălcare gravă de regulament. Ce s-a întâmplat cu concurentul Galerie
Valentin, încălcare gravă de regulament | Antena 1

De data acesta însă, situația a fost complet diferită. În timpul unei discuții cu Alina, Valentin a spus că relația lor este din ce în ce mai distanțată, iar Alina a spus că are nevoie de liniște. Se pare că orgoliile celor doi sunt mari și nu le dau pace în relație.

Valentin, încălcare gravă de regulament

În urma unor astfel de reproșuri, Valentin a ieșit pe terasa casei, iar mai apoi a făcut semn la cameră și a spus că iese un pic pe poartă. Acesta a plecat din curtea casei și a spus că simte nevoia să schimbe un pic peisajul.

Totul a degenerat după ce cei doi au văzut un material cu ei în timp ce se certau. Alina a spus că nu se simțea în siguranță lângă el, că o deranjează că el nu sesizează comportamentul violent, iar Valentin a spus că iubita sa l-a pus într-o postură proastă.

Un membru al echipei l-a adus pe Valentin înapoi în casă. Băiatul a fumat o țigară ca să se calmeze, timp în care Alina a venit la el și l-a rugat să se calmeze.

Întrebat în live ce s-a întâmplat, Valentin a spus că a fost doar o ieșire. Cei din casă nu au știut ce a făcut Valentin.

Ce sancțiune s-a dat

Simona Gherghe i-a anunțat pe cei din casă că ei sunt cei care îi vor acorda sancțiunea lui Valentin. Au fost trei opțini: valentin este descalificat și pleacă acasă, ușile se închid la ora 17 și timp de o săptămână nu se mai deschid, sau începând de azi și până pe 22 mai nu se mai primesc deloc cadouri.

Discuțiile au început în casa Mireasa și au fost multe nemulțumiri. Giovana a fost cea mai vehementă și a spus că nu este dispusă să suporte consecințele acțiunilor lui Valentin. Majoritatea a decis să nu se primească nimic din afara casei până pe data de 22 mai.

Andra de la Mireasa 1 a intrat pe mâinile Iuliei Albu. Cum arată fosta soție a lui Armando după schimbarea spectaculoasă... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, tensionat în prezența Andei. Ce s-a întâmplat cu concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x