Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Viața Yanei, un mister pentru Andrei. Băiatul bănuiește că ea are probleme de sănătate

În ciuda explicațiilor oferite de Yana, Andrei consideră că i se ascund anumite lucruri: "Nu te bat la cap, vreau." La 24 de ore distanță, discuția se relua între cei doi: Dacă era ceva grav... nu mai eram aici... Ce este legat de sănătatea mea, nici mamei mele nu îi spun!".

Mireasa 2022, sezonul 5. Viața Yanei, un mister pentru Andrei. Băiatul bănuiește că ea are probleme de sănătate Galerie
Viața Yanei, un mister pentru Andrei. Băiatul bănuiește că ea are probleme de sănătate | Mireasa

Băiatul susține că Yana îi ascunde ceva legat de ea și de sănătatea ei. Mama lui Andrei i-a întărit convingerea spunându-i că și ea crede că iubita lui are ceva pe suflet.

“Nu sunt obligată să-ți spun ceea ce nu vreau să spun”, îi răspunde ferm Yana lui Andrei. Tânăra susține că este bine și totodată este de părere că nu ar trebuie să fie deloc supărat atât timp cât legătura lor nu este afectată.

“Nu suntem la acel nivel de relație să-ți spun tot ce ține de mine și de sănătatea mea”, spune Yana.

Yana și Andrei, între ceartă și ploaie e săruturi. Doamna Mioara se declară obosită de ceea ce vede

În prezența doamnei Mioara cei doi au tras câteva concluzii. Tinerii au ajuns la termeni mai buni, după câteva discuții destul de tensionate, bazate pe neîncrederea băiatului vizavi de viața Yanei. Andrei i-a mărturisit iubitei sale că o iubește și totul s-a finalizat cu o ploaie de săruturi pasionale.

Yana consideră că Andrei a intrat în spațiul ei intim mai mult decât le permite evoluția relației și de aceea vrea să ia lucrurile mai ușor.

“Tu o sa fii genul acela de soție cu secrete?”, o întreabă Simona Gherghe pe Yana.

Tânăra răspunde: “Cu treburile mele! (...) Ceea ce este important o să-i spun, normal!”. De cealaltă parte, doamna Mioara spune că e obosită de ceea ce vede și de felul în care Yana se comportă cu fiul său, făcând referire la momentul deja descris.

“E mai bine să-mi văd de treaba mea. Oricum părerile mele n-au contat și nici nu trebuie să conteze”, spune doamna Mioara, vizibil supărată. “E mai bine să le țin pentru mine. Mă abțin!”, mai adaugă mama lui Andrei.

În emisiunea Live, Andrei a spus că a aflat ce se întâmplă cu Yana, după multe discuții și totul pare să se fi rezolvat între ei. Andrei vrea deschidere totală, în timp ce Yana se protejează cât mai mult și consideră că intimitatea în orice fel de relație trebuie să primeze.

“Dacă trebuie să mulțumesc pe toată lumea, nu mai sunt eu”, spune Andrei, care rugat-o pe mama lui să îi fie alături și să îl înțeleagă, mai ales că este la început de drum cu relația pe care o are cu Yana.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ceartă la limita despărțirii. În pauza de publicitate lucrurile au escaladat între Valentin și ... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x