Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 6. Ce măsura a fost luată după ce Raluca și Alex nu au putut să facă task-ul telefoanelor

Dintre toți concurenții care au trecut prin task-ul telefoanelor, Raluca și Alex nu au putut să participe din cauza unor probleme tehnice.

cpolaj foto alex si raluca mireasa Galerie
Raluca și Alex nu au putut face task-ul telefoanelor. Simona Gherghe a anunțat decizia. | Antena 1

Raluca și Alex nu au putut să participe la task-ul telefoanelor pentru că fata și-ar uitat parola telefonului. După mai multe încercări eșuate, concurenta a reușit să îl blocheze de tot, iar Simona Gherghe a anuțat ce măsură va fi luată în cazul lor.

Raluca și-a uitat parola de la telefon. Simona Gherghe a făcut anunțul cu măsruile care vor fi luate

După ore întregi de încercări, Raluca nu a reușit să deblocheze telefonul. Astfel, nici ea nu a avut ocazia să se uite în telefonul logodnicului ei.

La final, Simona Gherghe a anunțat că din moment ce ei nu au putut să ducă la bun sfârșit task-ul obligatoriu, vor fi luate măsuri.

„Măsura este următoarea: ai timp până luni să îți contactezi familia, fratele pentru că task-ul trebuie făcut. Astăzi este vineri, deci este destul de mult timp până vineri”, a anunțat prezentatoarea show-ului matrimonial.

De asemenea, începând de vineri, de la ora 16:00 până lunii, telespectatorii pot răspunde pe aplicația Antena 1 la întrebarea „Credeți că Raluca este onestă și într-adevăr și-a uitat parola de la telefon?.

În cazul în care vor fi mai multe voturi negative, Raluca intră automat în cursa pentru eliminare.

„Eu am încredere 100% în Raluca, cred că și-a uitat codul, nu ar avea de ce să mă mintă cu lucrurile astea și așteptăm până luni să vedem”, a spus Alex după ce a aflat că logodnica lui ar putea intra în cursa pentru eliminare.

Așdar, până luni, fanii pot decide soarta Ralucăi în emisiune, în cazul în care aceasta nu poate rezvolva problema telefonului.

Mireasa 2022, sezonul 6. Paul a găsit imagini indecente în telefonul Roxanei. Ce decizie a luat în legătură cu căsătoria... Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Care a fost primul lucru pe care Gabriela l-a făcut când a intrat în telefonul lui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x