Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Când a început să se deterioreze, de fapt, relația dintre Liviu și Maria, din perspectiva tânărului

Invitat la emisiunea de pe AntenaPlay Mireasa: Confesiuni, Liviu Olteanu a vorbit despre perioada pe care a trăit-o alături de Maria după Finala sezonului 3, precum și despre despărțirea de cea care i-a fost soție.

Colaj cu Liviu Olteanu și Maria Roman Galerie
Liviu Olteanu a fost invitat la show-ul Mireasa: Confesiuni | Antena 1

În cadrul emisiunii Mireasa: Confesiuni, de pe AntenaPlay, Liviu Olteanu a declarat că divorțul dintre el și Maria s-a încheiat pe cale amiabilă. Fostul concurent și câștigător al sezonului 3 Mireasa a povestit că imediat după ce el și Maria au părăsit casa Mireasa au început să apară probleme.

„Imediat după terminarea emisiunii am plecat la Maramureș, iam cunoscut familia. Mama ei nu m-a primit chiar cu brațele deschise, în schimb tatăl ei a fost super de treabă. Am simțit-o pe mama ei că nu e de acord cu alegerea făcută de maria. Nu era foarte încântată că eram acolo”, a povestit Liviu

Întrebat când consideră că a început să se strice relația sa cu Maria, Liviu Olteanu a răspuns că încă din timpul emisiunii:

„Cred că dacă eram puțin atent în emisiune și nu mă lăsam orbit de dragoste îmi dădeam seama încă din emsiune că relația noastră începuse să se deterioreze. Dacă eram atent observam și îmi dădeam seama din emsiune că n-o să meargă. Prea multe certuri, prea multe inconveniente. De câteva ori certurile apăreau din cauza mea, de alte câteva ori apăreau din cauza ei. De multe ori apăreau din cauza geloziei”.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Partea de adevăr a lui Sebastian. Ce s-a întâmplat între el și Inimioara la Craiova, din spusele lui

Mireasa: Confesiuni. Ce spune Liviu Olteanu despre divorțul de Maria Roman

Liviu Olteanu a mărturisit că nu a mai simțit nicio potrivire cu cea care i-a fost soție.

„N-am căzut de comun acord cu nimic. A fost o relație care nu am mers. Noi doi nu ne-am potrivit. Nu a fost o potrivire. Pentru că noi nu ne potriveam ne certam și foarte des. Dacă eram acasă și spuneam hai la munte, ea spunea hai la mare, eu o țineam pe a mea, ea pe a ei. Nu ne potriveam. Ne certam de la nimicuri”.

Întrebat despre acuzațiile de violență, Liviu a spus că el și Maria s-au „împins” reciproc:

„Ne-am împins. Și eu și ea. Dar nu am dat în ea. Ne-am certat foarte dur. Cuvintele au fost mult mai dure decât gesturile”

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Inimioara a dezvăluit ce i-a spus mama lui Sebastian înainte să încheie cunoașterea cu băiatul

În luna ianuarie a anunlui 2022 Liviu Olteanu și Maria Roman apăreau la Antena Stars pentru anunța că între ei s-a produs o ruptură.

Despre Mireasa: Confesiuni, show-ul disponibil exclusiv în AntenaPLAY

Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.

Mai multe detalii în interviul integral cu Liviu Olteanu la Mireasa: Confesiuni. Materialul poate fi urmărit AICI.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imagini romantice de la munte. Cei doi soți sunt în culmea fericirii... Mireasa: Confesiuni. Andra Nicolin, dezvăluiri despre despărțirea de Armando. De ce au ajuns să se separe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x