Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Inimioara a dezvăluit ce i-a spus mama lui Sebastian înainte să încheie cunoașterea cu băiatul

Inimioara a rememorat episodul în urma căruia a pus punct cunoașterii cu Sebastian. Aceasta a dezvăluit, în cel mai recent episod Mireasa: Confesiuni, ce i-a zis mama băiatului în ziua când venise să-i facă o surpriză fostului concurent.

colaj de imagini cu inimioara si sebastian de la mireasa sezon 5 Galerie
Inimioara a rememorat episodul în urma căruia a pus punct cunoașterii cu Sebastian. Aceasta a dezvăluit, în cel mai recent episod Mireasa: Confesiuni, ce i-a zis mama băiatului în ziua când venise să-i facă o surpriză fostului concurent. | Captura live

În casa Mireasa, Inimioara a spus clar că nu dorește să-l cunoască pe Sebastian. Deși acesta îi acorda atenție, punea întrebări și făcea glume care nu erau pe placul ei. Totuși, după eliminarea lui din competiție, a decis să-i dea o șansă.

”Mi s-a părut un alt băiat afară. Nu mai făcea glumele acelea mai puțin ok, el era ok. Chiar se comporta frumos. Am încercat, am fost de ziua lui la Craiova, știi ce s-a întâmplat. Am văzut acolo ceva ce m-a speriat, pot să zic.”, a zis Inimioara la Mireasa: Confesiuni.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 4. E singură sau are pe cineva? Nora a vorbit deschis despre viața ei amoroasă

Ce s-a întâmplat în ziua când Inimioara și Sebastian au pus punct cunoașterii

Totuși, Inimioara avea să descopere că Sebastian nu este băiatul potrivit pentru ea. S-a întâmplat după ce a încercat să-l surprindă de ziua lui.

”Am fost la ziua lui cu Raluca și Ion. Ion s-a gândit la o surpriză, să mă bage într-o cutie, așa frumos. El nu știa. Eu i-am spus lui că mă duc luni, că în weekend lucrez. Am ajuns acolo, la vărul lui acasă, îi spune Ion ”uite, ți-am adus un cadou”. Ridică cutia, mă vede, ”Ok, bine Inimioara că ai venit”. Nu mi s-a părut așa, foarte entuziasmat, că mă vede. M-a invitat, da, dar el știa că mă duc luni, nu sâmbătă.”, a povestit Inimioara.

Întrebată care a fost primul gând atunci când a văzut reacția lui, fata a zis: ”Măi, cine știe, poate din cauza emoțiilor, nu se aștepta să mă vadă. Înțeleg, ok. După care a spus să mergem la el acasă, să se pregătească pentru petrecerea de la restaurant. Eu am plecat cu el și cu vărul lui cu mașina, Ion, Raluca și fetele cu cealaltă mașină. În drum spre casă, i-am spus să mergem la o florărie să îi iau un buchet de flori mamei lui.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 5. Cum s-a schimbat relația lui Ion cu Raluca după ce au ieșit din competiție

A început: ”Că nu vreau, că de ce să mergem”. Mai multe, au fost unele cuvinte pe care nu le pot spune aici. Vărul lui, din spate, îi tot spunea să termine că tot insista pe acest subiect. La un moment dat se ridică, în timp ce mergea, s-a întors la vărul lui și i-a dat o palmă. Mașina se dăduse în dreapta, nu a parcat. M-a speriat. La câteva secunde îmi spune: ”Ce faci, Inimioara? Ești bine?”, cu zâmbetul pe buze. Îl întreb: ”Ți se par ok reacțiile pe care le ai? Să mă aștept și la o palmă din partea ta?!””.

Sebastian ar fi răspuns afirmativ la ambele întrebări, spune fosta concurentă de la Mireasa sezon 5.

Ce discuție a avut Inimioara cu mama lui Sebastian

Mai târziu, Inimioara a povestit ce discuție a avut cu mama lui Sebastian. ”Începuse să fie nervos. Nu mă mai simțeam în siguranță. (...) Am ajuns acasă la el, am făcut cunoștință cu părinții lui. Îmi spune ”hai până jos să vorbim” și mă întreabă când oficializăm și noi relația. Îi zic ”După tot ce s-a întâmplat, nu oficializez nimic.” și îi spun că vreau să îmi iau bagajul din mașină că diseară mă întorc în Focșani.

Îmi spune ”poți să pleci de acum că nu ești invitată la petrecere”. Alt șoc. M-am dus sus, am vorbit cu Raluca, Ion, simțeam nevoia să vorbesc cu cineva și nu simțeam nevoia să vorbesc cu fetele. Au rămas și ei șocați. Mi-au spus când doresc să plecăm, plecăm pentru că nici ei nu se simțeau bine.”, a mai povestit tânăra.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 5. Raluca e convinsă că una dintre fostele concurente îl plăcea pe Ion

La un moment dat, mama lui Sebastian ar fi venit în bucătărie, unde cei trei se aflau: ”A venit mama lui, Ion a văzut că era așa puțin nervoasă. Eu nu am băgat de seama. A început să spună că ea și-ar dori o noră ca Nora, nu o fată ca mine. (...) Nora având experiență, eu neavând, ea a văzut-o potrivită pentru el. A început doamna să îmi spună că sunt o mironosiță, că ce am făcut eu în emisiune, că am jucat un rol, că plângeam de fiecare dată. Tot felul de chestii de genul. Îmi era o rușine de Ion și Raluca...”.

Mai multe detalii în interviul integral cu Inimioara de la Mireasa: Confesiuni. Materialul poate fi urmărit AICI.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezonul 3. Marian a confirmat despărțirea de Andreea: „Da, este adevărat!”. Ce mesaj a transmis pe rețelele soc... Mireasa: Confesiuni. Partea de adevăr a lui Sebastian. Ce s-a întâmplat între el și Inimioara la Craiova, din spusele lu...
Video Mireasa sezonul 8, 21 septembrie 2023. Andrei, povestea șocantă despre pierderea tatălui său! Mireasa sezonul 8, 21 septembrie 2023. Andrei, povestea șocantă despre pierderea tatălui său! Joi, 21.09.2023, 16:57
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Doamna Anina i-a adus injurii Biei în casa Mireasa, iar în emisia live de pe 21 septembrie 2023 prezentatoarea Simona Gherghe a intervenit pentru a-i atrage atenția mamei lui Robert.

Joi, 21.09.2023, 14:44
Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două

Blaze, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiica lui și a Izabelei. Iată cum a fost surprinsă micuța alături de mama ei.

Joi, 21.09.2023, 13:20
Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Lacrimi și tenisiuni în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii. În emisia de pe 20 septembrie 2023, doamna Anina a amai avut niște comentarii la adresa Biei, iar sora concurentei a intrat în direct.

Joi, 21.09.2023, 11:28
Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent

Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent

Andreea și Ionuț, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi publică des imagini împruenă în ipostaze apropiate.

Miercuri, 20.09.2023, 17:46
x