Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Când vor face nunta Ela și Petrică. Ce părere au părinții tinerei despre viața pe care o are în Baia Mare

Ela și Petrica, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, au pășit în platoul show-ului Mireasa: Confesiuni unde au vorbit despre planurile de viitor. Cei doi au dezvăluit că se gândesc să facă nunta. Iată ce alte declarații au mai oferit.

Petrică și Ela la Mireasa: Confesiuni Galerie
Ela și Petrica, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, au pășit în platoul show-ului Mireasa: Confesiuni unde au vorbit despre planurile de viitor | Antena 1

Ela și Petrică, concurenții care au câștigat sezonul 4 din Mireasa, au încântat privirile susținătorilor cu o nouă apariție pe micile ecrane. Aceștia au venit în cadrul emisiunii Mireasa: Confesiuni pentru a discuta despre evenimentele din viața lor de când au ieșit din competiție.

Câștigătorii show-ului matrimonial au răspuns, fără ezitare, la toate curiozitățile moderatoarei. Aceștia au oferit informații directe și sincere despre relația pe care o au acum cu părinții lor, dar și despre ziua în care vor merge spre altar.

Ce spun Ela și Petrică despre nuntă

Deși au spus „DA” în fața ofițerului stării civilă, Ela și Petrică își doresc să se căsătorească religios. Întrebați despre perioada în care s-au gândit să facă nunta, tinereii au mărturisit că încă există unele incertitudini, dar vor ca aceasta să aibă loc anul viitor.

„Sincer, am fost și ne-am interesat de local, dar pentru anul acesta cum ne doream noi mai repede, nu am găsit nimic disponibil. (...) Acum avem de ales mai multe date, dar încă ne gândim pe care să o alegem pentru anul viitor.”, a spus tânăra.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum se înțeleg în prezent Sese și Giovana. Ce au transmis cu privire la relația lor

„Cred că era și totul prea rapid pentru a organiza evenimentul. Sperăm ca anul viitor. Vrem să nu fie nici iulie, nici august. Am evenimente în perioada respectivă și nu vreau să fiu obosit la nunta mea. Ori mai devreme, ori mai târziu. (...) Ne-am gândit să facem în cursul săptămânii, pentru că la noi se fac nunți și marțea, și joia”, a completat-o Petrică.

Ce părere au părinții Elei despre relația pe care o are fata lor cu Petrică

Ela a povestit la Mireasa: Confesiuni că a primit vizite de la familia sa de când s-a mutat alături de partenerul său: „Dacă n-am mai fost de jumătate de an acasă mi-e foarte dor de ele, pentru că le simt lipsa. A fost o ruptură bruscă pentru mine, eram foarte apropiată de surorile mele și deodată s-a schimbat tot în viața mea.”

De asemenea, tânăra a dezvăluit că familia ei are o părere foarte bună despre viața pe care o duce aceasta în Baia Mare, dar și despre relația pe care o are cu Petrică.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesajul emoționant pe care i l-a transmis Ralucăi Șaulescu de ziua ei. Ce poză frumoasă a postat

„Familia mea este foarte fericită pentru mine. Părinții mei sunt liniștiți și împăcați sufletește, chiar dacă am plecat atât de departe, ei știu că sunt lângă un băiat bun.”, a mai adăugat ea.

Mireasa 2020, sezonul 2. Mihai a împlinit anii, iar Bianca l-a sărbătorit în cel mai frumos mod. Ce a transmis tuturor... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum se înțeleg în prezent Sese și Giovana. Ce au transmis cu privire la relația lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x