Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela a făcut furori pe rețelele sociale cu o rochie mulată. Ce detaliu i-a scos la vedere formele

Ela, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o apariție de senzație la brațul soțului său, Petrică. Tânăra a îmbrăcat o rochie mulată care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Ela, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o apariție de senzație la brațul soțului său

Antena 1

Ela, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Petrică, bărbatul care a cucerit-o în casa show-ului matrimonial. Cei doi au făcut marele pas în Finala emisiunii, unde au și câștigat premiul în valoare de 40.000 de euro.

În ultima perioadă, câștigătorii sezonului 4 al reality show-ului au apărut tot mai rar pe micile ecrane ale telespectatorilor, însă au fost destul de activi în mediul online, locul în care își țin la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Petrică și soția lui și-au obișnuit urmăritorii de pe Instagram cu postările lor simpatice și ipostazele romantice în care se lasă fotografiați. Un lucru este evident, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată împreună.

Ela, soția lui Petrică, apariție de zile mari pe rețelele sociale

Așa cum am menționat mai sus, câștigătorii sezonului 4 Mireasa interacționează des cu susținătorii de pe Instagram. De curând, soția lui Petrică a acaparat toată atenția internauților cu o apariție de zile mari.

Tânăra s-a lăsat poată în brațele partenerului său în cadrul unui eveniment, iar ținuta sa incendiară a captat privirile tuturor. Fosta concurentă a show-ului matrimonial a îmbrăcat o rochie neagră și multă, cu un detaliu care i-a pus în valoare formele provocatoare.

Crăpătura pe picior a ținutei a jucat un rol foarte important în outfit-ul Elei, care a străluit la brațul soțului său. Rochia i-a scos în evidență bustul generos, picioarele atrăgătoare și superbele trăsături ale feței.

Citește și: Mireasa, sezon 4. Cum arată Raluca în costum de baie. Soția lui Ion Șaulescu, apariție de zile mari la piscină

Pentru a-și completa outfit-ul, tânăra a apelat la o pereche de sandale cu toc înalt, un machiaj discret și câteva bijuterii.

Cred în iubire, cred în eroi, cred în basme pentru că traiesc unul❤️ Te iubesc, soțul meu!”, a fost mesajul Elei de la descrierea postării.

Imaginea a generat mai bine de 4 mii de like-uri și mai multe reacții din partea susținătorilor. Mai mult decât atât, Petrică a simțit nevoia să-i lase un mesaj emoționant soției sale.

„Și eu te iubesc, scumpa mea soție❤️ Îți mulțumesc pentru tot 🥰❤️”, a scris el, vizibil mândru și emoționat.

„Sunteți superbi”, „Sunteți foarte speciali❤️ Vă iubim mult ❤️”, „Cei mai frumoși și serioși. Vă pup și vă doresc tot binele din lume.”, „Vă doresc multă sănătate și fericire, mă bucur când vă văd! Iubiți-vă mult toată viața!” sau „Frumoși, cuminiti, respectuosi, sunteti minunați!!!!!!❤️❤️”, au fost doar câteva din comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită felicitări și complimente.

Petrică și Ela, vacanță de neuitat în doi

În urmă cu aproximativ o lună, Petrică și Ela au fost plecați într-o vacanță de neuitat în Malta. Cei doi nu au ezitat să publice câteva imagini din locația exotică și pe rețelele sociale. Aceștia s-au lăsat fotografiați pe plajă într-o ipostază tandră.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imaginea care a generat o mulțime de reacții din partea susținătorilor. Cum s-au pozat

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imaginea care a generat o mulțime de reacții din partea susținătorilor. Cum ... Mireasa, sezon 4. Cum arată Raluca în costum de baie. Soția lui Ion Șaulescu, apariție de zile mari la piscină...
Ultimele știri
x