Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Ce au răspuns Hatice și Mihai când au fost întrebați cine e cel mai antipatic concurent din sezonul 7

În episodul 4 Mireasa: Confesiuni, Hatice și Mihai au spus care e cel mai antipatic concurent din sezonul 7 Mireasa.

hatice, mireasa si andreea primera la mireasa confesiuni Galerie
În episodul 4 Mireasa: Confesiuni, Hatice și Mihai au spus care e cel mai antipatic concurent din sezonul 7 Mireasa. | Antena 1

În vreme ce Hatice a numit-o pe Maria, Mihai consideră că Dani este cel mai antipatic concurent din sezonul 7 Mireasa.

Ce au răspuns Hatice și Mihai când au fost întrebați cine e cel mai antipatic concurent din sezonul 7

Andreea Primera, gazda emisiunii Mireasa: Confesiuni, i-a întrebat pe Mihai și Hatice care a fost, în viziunea lor, cel mai antipatic concurent de la Mireasa sezonul 7.

”Am avut multe antipatii.”, a recunoscut Hatice.

Întrebată cine este cea mai antipatică persoană din casă, ea a numit-o pe Maria. Mihai a stat puțin să se gândească. ”Cred că Dani”, a răspuns el.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Momentul în care Mihai nu mai poate vorbi din cauza lacrimilor. Ce s-a întâmplat

”Maria pentru că, încă de la bun început, mi s-a părut și îmi susțin în continuare părerea, a vrut să pară o altfel de persoană față de ceea ce este. Nu știu cum este ea de fapt, dar stând cu ea în casă mi-am dat seama că nu era ea.”, a explicat Hatice.

”Dani mi-a lăsat impresia că își face niște prietenii false și încearcă să dea bine peste oricine doar ca să nu intre în discuții mai aprinse sau mai serioase. Cum a fost și cu Alex, cu Antonio. Nu a fost nicio prietenie între el și Antonio. Totul a fost strict pe interes pentru ca dacă el nu se însoară cu Maria, poate susținătorii lui Antonio să vină spre el. Eu așa cred și așa o văd. Mi s-a părut fals din multe motive.”, a venit și răspunsul lui Mihai.

Interviul intergral poate fi urmărit AICI.

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Anemona de la Mireasa sezonul 7, în cele mai sexy ipostaze la piscină. Cum a apărut în costum de baie și ce mai face în ... Mireasa: Confesiuni. Momentul în care Mihai nu mai poate vorbi din cauza lacrimilor. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x