Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Momentul în care Mihai nu mai poate vorbi din cauza lacrimilor. Ce s-a întâmplat

În episodul 4 Mireasa: Confesiuni sezonul 3, Mihai și Hatice și-au reamintit de începutul relației lor. Finalistul nu este sigur că soția lui a trecut peste momentele în care a judecat-o pentru oamenii din trecutul ei.

colaj de imagini cu mihai si hatice de la mireasa sezon 7 Galerie
În episodul 4 Mireasa: Confesiuni sezonul 3, Mihai și Hatice și-au reamintit de începutul relației lor. Finalistul nu este sigur că soția lui a trecut peste momentele în care a judecat-o pentru oamenii din trecutul ei. | Antena 1

”Sincer, la început am judecat-o doar după cele aflate, dar nu era ceva ce simțeam să fac. În sinea mea știam că e o fată bună, că are un suflet bun. Cred că m-am lăsat oarecum condus de niște gânduri negative, care mă făceam să spun anumite vorbe, de care nu sunt mândru nici în ziua de astăzi.

Dar na, mă bucur că am reușit să trec peste, să o înțeleg, să o accept așa cum e și cred că ăsta este cel mai important lucru: să iubești o persoană pentru felul în care e ea.”, a zis Mihai.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce a dezvăluit Antonio despre soluționarea dosarului în cazul accidentului rutier pe care l-a provocat

Momentul în care Mihai nu mai poate vorbi din cauza lacrimilor. Ce s-a întâmplat

Emoționat, el a continuat: ”Mulțumit nu o să fiu niciodată pentru ultimii ani din viața mea. Cred că mi-am dat mai multe palme, nu știu dacă m-am regăsit în trecutul ei, cred că au fost câteva asemănări și, nu știu, la început nu am crezut că o să fie ea cea potrivită pentru mine. Poate și din cauza la ce am făcut în trecut, anturajele exact în care am fost, știind cum e lumea prin oraș, cum se întârt lucrurile. Cel mai important e că pe parcurs mi s-a demonstrat că nu e așa, că e total invers, că Hatice este o femeie demnă și se respectă foarte mult...”

Acesta a fost momentul în care Mihai a plecat capul și lacrimile i-au apărut în ochi. ”La ce te gândești? Ce te emoționează?”, a întrebat Andreea Primera.

”Ea. Și eu sunt fericit. Mă simt vinovat pentru momentele în care am judecat-o”, abia a răspuns el.

Mihai credea că Hatice nu l-a iertat, însă aceasta l-a asigurat că a trecut peste ce a spus el înainte să formeze un cuplu. ”M-a iertat, o să mă iert și eu”, a adăugat finalistul Mireasa sezon 7.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Cum i-a afectat pe Maria și Antonio refuzul părinților băiatului de a veni la cununia civilă

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni. Ce au răspuns Hatice și Mihai când au fost întrebați cine e cel mai antipatic concurent din sezonul... Giovana de la Mireasa, portretul emoționant de familie, de ziua ei de naștere. Cât de frumoasă a crescut micuța ei și a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x