Antena Căutare

Anemona de la Mireasa sezonul 7, în cele mai sexy ipostaze la piscină. Cum a apărut în costum de baie și ce mai face în prezent

Anemona de la Mireasa s-a pozat într-o ipostază de senzație, la plajă, în costum de baie. Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 7 arată foarte bine.

Anemona de la Mireasa sezonul 7, în cele mai sexy ipostaze la piscină. Cum a apărut în costum de baie și ce mai face în prezent Galerie
Anemona de la Mireasa sezonul 7, în cele mai sexy ipostaze la piscină. Cum a apărut în costum de baie și ce mai face în prezent | Antena 1

Deși nu a format niciun cuplu în casa Mireasa, Anemona se bucură de zilele călduroase la plajă, la mare, unde se bronzează și se relaxează alături de apropiați. Aceasta a fost apreciată de fani pentru curajul de care a dat dovadă.

Anemona de la Mireasa sezonul, în costum de baie la mare. Cât de bine arată fosta concurentă a emisiunii

Anemona de la Mireasa a împărtășit cu fanii o imagine cu ea de la plajă, unde a mers să se relaxeze și să se bronzeze, iar fanii emisiunii au putut să o vadă într-o ipostază în care ea nu a mai apărut până în prezent.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Antonio și Anemona, mișcări și atingeri incendiare. Reacția ironică a Mariei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vacanță plăcută!”, „Wow”, au fost câteva dintre comentariile pe care Anemona de la Mireasa le-a primit în secțiunea de comentarii pe Instagram.

Anemona nu a format niciun cuplu în casa Mireasa, însă a ajuns până în finala emisiunii, devenind ulterior domnișoară de onoare pentru concurentele care au format un cuplu și care s-au căsătorit în finlul sezonului 7.

Aceasta a fost în cursa de eliminare alături de Irina, dar spre norocul ei, nu a părăsit emisiunea și a putut participa în finală în calitate de concurentă, respectiv în poziția de domnișoară de onoare.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Antonio, mărul discordiei între Anemona și Maria? Ceartă în toată regula între cele două

Cine este Anemona de la Mireasa sezonul 7 și cum s-a hotărât să participe la emisiune

Tânăra a spus că nu s-a uitat mult la emisiune și crede că există cineva și pentru ea în casă. Anemona are 25 de ani. ”Am puține emoții. Sunt din Mehedinți, sunt olteancă”, a afirmat noua concurentă. Ea este concurentă și este studentă la Politehnică, e în primul an.

Înainte să vină la emisiune, ea spune că s-a consultat cu părinții. ”Au fost sceptici, mai ales tata. A spus cum să te duci tu acolo. Nu m-am uitat așa mult la emisiune, m-am uitat puțin. Da, e un băiat care s-ar putea să-mi placă.”, a spus Anemona.

Ea nu știe dacă e pregătită, crede că da dacă va întâlni persoana potrivită. Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai au împlinit 5 luni de relație. Ce mesaj a transmis tânăra pe rețelele sociale... Mireasa: Confesiuni. Ce au răspuns Hatice și Mihai când au fost întrebați cine e cel mai antipatic concurent din sezonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x