Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni episodul 4. Pentru prima dată, Nora a analizat comportamentul doamnei Dana. Ce a spus

Nora a fost prezentă la emisiunea Mireasa: Confesiuni, o producție exclusivă AntenaPlay. Fosta iubită a lui Leo a vorbit deschis despre relația din competiție și felul în care doamna Dana a reacționat la ce se petrecea între Nora și Leo.

nora de la mireasa la confesiuni, emisiune de pe antenaplay Galerie
Nora a fost prezentă la emisiunea Mireasa: Confesiuni, o producție exclusivă AntenaPlay. Fosta iubită a lui Leo a vorbit deschis despre relația din competiție și felul în care doamna Dana a reacționat la ce se petrecea între Nora și Leo. | Antena 1

”Știam că o să aibă un șoc, dar nu credeam că o să se manifeste așa. Vedeam zilnic că i se face rău. Acum, ieșind din emisiune și văzând niște reacții, cred că era și exagerat un pic.

Uitându-mă la materiale, eu zic că nu cred că în primele săptămâni așa grav trebuia să se comporte. Adică na, din punctul meu de vedere.”, a zis Nora.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episod 2. Alina și Valentin au spus numele celui mai antipatic coleg de competiție. Cine e

Nora, despre reacția doamnei Dana la relația fetei cu Leo

Fosta iubită a lui Leo a fost întrebată dacă doamna Dana s-a prefăcut și a răspuns: ”Nu știu dacă s-a prefăcut, dar cred că s-a dus în extrema cealaltă că atunci nici nu apărea absolut nimic. Doar era că am fost căsătorită, reformată, unguroaică și că sunt mai mare.

Doar atât se știa. Cred că ok, nu trebuia să dăm în dramă din primele zile. Că, vezi Doamne, ce i-am făcut lui Leo. Că nu i-am dat în cap, nu i-am făcut nimic. (...) Dramă totală din prima clipă.”

Despre Leo, Nora a zis că el nu făcea o dramă din asta și credea că totul se va rezolva prin comunicare.

Clipul integral, care are mai bine de o oră, poate fi urmărit AICI. Hai să vezi cum răspunde Nora la cele mai interesante întrebări.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 2. Ce i-a zis Sabrina Alinei când au plecat spre locul unde s-a ținut Finala

Mireasa: Confesiuni episod 3. De ce Sabrina a ales să spună ”DA” în fața primarului. Când a decis să se cunune cu Perneș... Mireasa 2021, sezonul 3. Anamaria Lăpuștea, apariție neașteptată alături de doamna Ioana. Cum s-au fotografiat cele două...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x