Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Vlad și Cătălina, despre doamna Ana. De ce nu s-au simțit susținuți de mama adoptivă

Vlad și Cătălina sunt protagoniștii celui de al cincilea episod Mireasa: Confesiuni. Aceștia au dezbătut mai multe subiecte, printre care și relația cu doamna Ana.

vlad, catalina si andreea primera la mireasa confesiuni Galerie
Vlad și Cătălina sunt protagoniștii celui de al cincilea episod Mireasa: Confesiuni. Aceștia au dezbătut mai multe subiecte, printre care și relația cu doamna Ana. | Antena 1

Invitați la Mireasa: Confesiuni, Vlad și Cătălina au dezvăluit ce fel de relație au avut cu doamna Ana. În timp ce fata spune că a simțit-o aproape până într-un punct, Vlad susține că nu au avut niciodată parte de susținerea celei care i-a fost mama adoptivă în competiția matrimonială.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Mihai și Hatice, vocali la adresa doamnei Loredana și lui Dani. Ce spun despre Daiana

Vlad și Cătălina, despre doamna Ana. De ce nu s-au simțit susținuți de mama adoptivă

”Nu te-ai simțit susținut de mama adoptivă?”, a vrut să știe Andreea Primera. ”Nu. Nu am încercat să discut pentru că efectiv nu am avut nimic ce discuta. Nu m-am simțit nici susținut, nici nu mi-aș fi dorit să fiu susținut de către mama adoptivă. Nu am simțit-o aproape de mine. (...) Eu sunt genul de persoană care trebuie să am o conexiune de la început cu persoana respectivă”, a răspuns Vlad.

Cătălina a intervenit: ”La început era diferit, eu chiar am simțit-o, și când am făcut alegerea de a fi mama adoptivă, chiar am simțit-o. Între timp s-a schimbat situația și știu exact unde s-a schimbat. Erau voturile astea din Gală, cu cel mai puternic cuplu și cel mai slab. După aia s-a supărat că noi nu i-am votat pe Simona și pe Andrei. A zis cumva că i-ar părea rău că ne-ar fi votat. De acolo s-a răcit.”

Fata spune că până atunci a simțit-o aproape pe doamna Ana, iar după acel moment s-au răcit relațiile. De cealaltă parte, Vlad susține că nu a simțit-o niciodată alături pe doamna Ana.

”Doamna Ana trăgea cu puterea. Dacă cineva era în top, era acolo. Dacă nu mai era, nu mai era acolo.”, a punctat finalistul sezonului 7.

Interviul integral poate fi urmărit AICI.

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai, surprinși în ipostaze tandre pe rețelele sociale. Cum s-au filmat cei doi... Mesajul Mirunei după ce s-a spus că ea și Cosmin s-au împăcat. Ce a ținut să transmită în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x