Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 12 august 2024. O nouă cunoaștere: Mihai și Ana. Anunțul a fost făcut în emisia live

O nouă cunoaștere la Mireasa! Ana și Mihai au confirmat că au trecut la pasul următor.

Galerie
O nouă cunoaștere la Mireasa! Ana și Mihai au confirmat că au trecut la pasul următor. | Antena 1

Ana și Mihai au decis să intre într-o cunoaștere, după ce s-au apropiat mult în ultimele zile. Încă de la aliniere, fata a ales un date cu el, iar Mihai s-a așezat tot în spatele tinerei.

Citește și: Mireasa sezon 10, 12 august 2024. Stelian și Ramona s-au sărutat. Ce au spus când Mirela Vaida i-a întrebat dacă formează un cuplu

Mireasa sezonul 10, 12 august 2024. O nouă cunoaștere. Anunțul a fost făcut în emisia live

În emisia live din 12 august, Mihai a spus că el și Ana sunt tot mai apropiați. El a punctat și că sunt într-o cunoaștere, luând prin surprindere pe toată lumea.

Astfel, pe lângă Stelian și Ramona, Alexandru și Daiana, avem o nouă cunoaștere în sezonul 19 al show-ului matrimonial de la Antena 1.

În urmă cu o săptămână, Ana și Mihai au avut primul lor date, după ce s-au ales la aliniere. Cei doi au avut o întâlnire plăcută și, se pare, s-au apropiat tot mai mult.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 12 august 2024. O mamă părăsește competiția. Ce se întâmplă cu ea și cu băiatul pe care l-a însoțit

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezonul 10, 12 august 2024. O mamă părăsește competiția. Ce se întâmplă cu ea și cu băiatul pe care l-a însoțit... Cât de sexy s-a pozat în costum de baie Anda de la Mireasa. Fosta iubită a lui Leo, schimbare completă de look. Cum arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x