Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Ce decizie a luat publicul în privința lui Gabriel. Părăsește sau nu casa Mireasa

În gala de vineri din Mireasa, de pe 20 septembrie 2024, Simona Gherghe a anunțat votul publicului în privința lui Gabriel. Telespectatorii s-au gândit timp de o săptămână dacă își doresc ca tânărul să rămână sau nu în casa show-ului matrimonial.

Galerie
În gala de vineri din Mireasa, de pe 20 septembrie 2024, Simona Gherghe a anunțat votul publicului în privința lui Gabriel | Antena 1

Gabriel a fost propus către eliminare în gala trecută, de pe 13 septembrie 2024, după ce concurenții au cerut sancționarea lui. În urmă cu mai bine de o săptămână, fiul doamnei Ioana a avut o reacție violentă în casa fetelor.

De asemenea, conflictele dintre tânăr și ceilalți băieți au continuat încă de luni, chiar dacă știa faptul că este la un pas să plece de la Mireasa sezon 10. Printre cei care au avut un schimb de replici acide cu Gabriel se numără Stelian și Ștefan.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Gabriel a reacționat după ce Ramona a zis că locul lui nu e în casă. Ce i-a zis fetei

Psihologul Eduard Puiu a intervenit în cearta concurenților, încercând să calmeze spiritele. În ciuda eforturilor făcute de către specialist, fiul doamnei Ioana a continuat să facă scandal atât în casa fetelor, cât și în casa băieților.

Timp de o săptămână, publicul s-a gândit la parcursul tânărului în competiția show-ului matrimonial. La fel ca în cazul cursei de eliminare dintre Raluca și Andrada, telespectatorii au votat intens.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Gabriel nu părăsește casa Mireasa sezonul 10 în gala de vineri, de pe 20 septembrie 2024

Publicul a decis! Gabriel nu părăsește casa Mireasa sezonul 10 în gala de vineri, de pe 20 septembrie 2024. Oamenii de acasă au hotărât ca tânărul să rămână în competiție.

„Eu aș vrea să rămân! Îmi place aici. Băieții nu m-au ajutat deloc să mă integrez! Există o fată către aș fi vrut să mă îndrept: Raluca. Nu mi-ar părea rău de nimic dacă aș pleca. Consider că este mult mai liniște acum în casa noastră”, a spus el înainte să descopere votul oamenilor de acasă.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Ce dezvăluiri a făcut Stelian, după ce a intrat la cursa de eliminare cu Ștefan. Ce a zis despre Gabriel

Tânărul a avut o reacție neașteptată la aflarea veștii. De asemenea, ceilalți concurenți au fost luați prin surprindere când au aflat că Gabriel se află pe locul 3 în topul băieților. Doamna Ioana a izbucnit în lacrimi.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Robert a primit o scrisoare de la mama lui. Băiatul a rupt-o în fața iubitei sale... Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Care e rezultatul cursei de eliminare. Ce concurentă părăsește casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x