Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Colaj cu Ioana și Marius Galerie
Ioana și Marius au participat la task-ul telefonului | Antena 1

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Ioana a descoperit materiale cu conținut pentru adulți în telefonul iubitului. De asemenea, fata a primit un mesaj în care i se spunea că Marius ar fi bisexual. De asemenea, tânăra a remarcat un mesaj trimis de Mariuns unei femei, căria i-a spus că vor vorbi după ce iese din emisiune.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Ce a găsit Ioana în telefonul lui Marius la task-ul telefonaleor de la Mireasa

„Vai! Ce ai aici! Vai de capul meu! Te omor!”, a exclamat Ioana când a luat telefonul iubitului ei.

„Lasă-mă în pace să mă uit!”, a spus Ioana.

„Unde ai intrat, Ioana? Oprește, oprește!”, a spus Marius.

„Uitați cu câte fete vorbește. Poze cu o doamnă dezbrăcată! Ce viață bulversată ai avut, măi băiatule! Nu prea îmi place”, a spus Ioana.

Întrebată de Simona Gherghe ce părere are despre viața promiscuă pe care a văzut-o în telefonul lui Marius, Ioana a răspuns: „Mă așteptam să aibă genul ăsta de poze. Dar nu atâtea fete”.

Citește și: Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Ioana și Marius au vorbit despre despărțire, dar s-au împăcat. Cum au apărut în live

„Mi se pare foarte ciudat cum o femeie poate trimite asemena poze. I-ai scris uneia că te duci la emisiune și vorbiți după ce ieși”, i-a spus Ioana lui Marius.

Marius a vrut să-i precizeze Ioanei că nu este bisexual și că nu cunoaște personal absolut toate femeile cu care are poze în telefon.

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui... Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x