Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Psihologul Eduard Puiu, replică dură pentru Stelian. Cum l-a pus la punct pe tânăr în privința lui Gabriel

Psihologul Eduard Puiu l-a pus la punct pe Stelian în ediția de luni de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Specialistul i-a explicat concurentului că nu ar trebui să aibă un astfel de comportament față de Gabriel.

Galerie
Psihologul Eduard Puiu l-a pus la punct pe Stelian în ediția de luni de la Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

Cea mai nouă ediție din Mireasa - Capriciile Iubirii a adus pe micile ecrane ale publicului un moment tensionat între Stelian și psihologul Eduard Puiu. Specialistul a intervenit imediat când a auzit replica acidă și ironică pe care tânărul i-a adresat-o lui Gabriel.

Fiul doamnei Ioana a dezvăluit că nu se uită într-un mod ciudat la fetele din casă, ci doar le admiră pentru că sunt frumoase. Răspunsul băiatului l-a făcut pe Stelian să reacționeze într-un mod neașteptat.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Simona, noua concurentă din casă, a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Ce a ieșit la iveală despre tânără

„Păi și când te uiți insistent la băieți ar trebui să ne facem griji? Întreb să știu cum ar trebui să mă comport, pe ce ușă să fug”, l-a întrebat concurentul pe colegul său.

Gabriel a ținut să se abțină de la comentarii, însă psihologul Eduard Puiu a avut de adăugat un detaliu foarte important. Camerele de filmat au surprins discursul pe care specialistul l-a avut pentru Stelian.

Ce i-a spus psihologul Eduard Puiu lui Stelian, după ce băiatul l-a „atacat” într-un mod subtil pe Gabriel la Mireasa - Capriciile Iubirii

Specialistul a explicat că atitudinea lui Gabriel este normală pentru o persoană care nu s-a adaptat într-un loc, fiind exclusă din orice grup. De asemenea, psihologul Eduard Puiu a ținut să-i facă o serie de observații lui Stelian pentru comportamentul său de la TV.

„Voi v-ați poziționat în două tabere, cu un om, nu mă feresc să spun treaba asta, care are niște deficiențe de comportament, de adaptare, de ce vreți voi. Pe mine nu mă deranjează asta. V-am spus și ieri, sunt unii dintre voi care preferă să se dea bărbați punând lumina reflectorului pe aceste lucruri care nu sunt de glumă. Și nu ați înțeles, asta nu e bărbăție! Voi nu puteți să vă dați bărbați pe faza asta, absolut deloc!”, le-a spus psihologul Eduard Puiu.

Citește și: Mireasa sezon 10, 13 septembrie 2024. Mama lui Stelian a intervenit telefonic după ce tânărul s-a sărutat cu Ramona

„Păi nu am încercat, dar să știu cum abordez situația”, a răspuns Stelian.

„Ca să ne înțelegem, într-o discuție aprinsă cu mama lui nu aveai ce să cauți tu acolo! Eu îți apreciez de foarte multe ori logica, dar uneori ești în off-site”, a mai adăugat specialistul.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 10. Discuție aprinsă între Gabriel și doamna Ioana în pauza publicitară. Momentul în care mama băiatului ... Mireasa, sezon 7. Hatice și Mihai, apariție romantică. Cum sunt acum, la o lună de când s-a vorbit despre posibila lor d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x