Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Cum arată iubitul Claudiei Ciobanu. Fosta concurentă nu-l mai ascunde

Claudia Ciobanu, aka Shik, și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat misterios. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 2 nu-l mai ascunde pe Kara, tânărul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

colaj de imagini cu claudia shik intr-o rochie alba Galerie
Claudia Ciobanu, aka Shik, și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat misterios. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 2 nu-l mai ascunde pe Kara | Antena 1

Claudia, fosta concurentă de la Mireasa sezon 2, se află la mare de câteva săptămâni. Frumoasa brunetă are mai multe concerte și pare că se bucură de compania unui bărbat care i-a readus zâmbetul pe buze.

Este vorba despre Kara Iulian, cu care tânăra s-a filmat și pozat în mai multe rânduri. Imaginile au ajuns pe internet, spre încântarea fanilor ei. În una dintre imagini, Claudia poartă un costum de baie și stă pe plajă, lângă o inimă în care sunt desenate inițialele numelor lor.

Citește și: Care sunt fetele blocate de cele șase mame. Raluca Fat a atras atenția mai multor doamne

Ba mai mult, ea a fost filmată când îi făcea dedicație iubitului ei, în unul dintre cluburile unde cântă. ”Pentru Kara, viața mea”, se aude spunând Claudia.

Alte clipuri îi arată pe cei doi în timp ce dansează și se sărută în club, dar și când iau masa la un restaurant din Costinești.

Claudia de la Mireasa sezon 2 a impresionat pe plajă

Claudia Shik este una dintre cele mai iubite foste concurente de la show-ul matrimonial ”Mireasa”. Tânăra a participat la sezonul 2, însă nu a reușit să-și întâlnească jumătatea.

De la ieșirea din casa ”Mireasa”, Claudia a părut că înflorește. Aceasta a revenit la vechile pasiuni, printre care și muzica, și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor

Recent, ea și-a încântat următoritorii de pe rețelele sociale cu imagini din vacanța sa. Claudia se află la mare și a încins atmosfera cu un costum de baie minuscul, care abia îi acoperă bustul natural.

Nici bikini nu sunt realizați din mai mult material, spre încântarea celor prezenți pe plajă. Fosta concurentă a ales un imprimeu animal print și un costum de baie care să nu-i strice bronzul. Pentru un plus de efect, Claudia a adăugat o pălărie din paie și o pereche de ochelari mari.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 9 fete

Mireasa sezon 4, 28 august 2021. Care sunt fetele blocate de cele șase mame. Raluca Fat a atras atenția mai multor doamn... Mireasa sezon 4, 30 august 2021. Ion nu are o părere bună despre Alina. Ce a spus despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x