Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 28 august 2021. Care sunt fetele blocate de cele șase mame. Raluca Fat a atras atenția mai multor doamne

La finalul primei ediții Mireasa sezon 4, mamele au fost rugate de Simona Gherghe să aleagă o fată care este pe placul lor. Una dintre tinere se pare că a atras atenția doamnelor căci a primit mai multe brățări.

raluca fat de la mireasa sezon 4 intr-o rochie rosie Galerie
La finalul primei ediții Mireasa sezon 4, mamele au fost rugate de Simona Gherghe să aleagă o fată care este pe placul lor | Antena 1

Doamna Eugenia, mama lui Marius, a ales să-i ofere brățara Ralucăi. Domna Rodica a ales-o pe Adelina, iar bunica Elena pe Anca.

Mama lui Mohammed, Mihaela, a plăcut-o pe Ana, în vreme ce Raluca a atras atenția și mamei lui Petrică, doamna Ioana.

Doamna Gabriela a făcut o dublă alegere. Ea consideră că Mihaela e pe placul lui Seba și că Maria s-ar potrivi cu Alexandru.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor

Cine este Raluca Făt, fata care a atras atenția mamelor de la Mireasa sezon 4

Raluca Fat are 22 de ani și este din Baia Mare. Dorește să aibă alături un bărbat fidel, să nu o mintă și să o respecte. În ultima vreme nu a fost deloc respectată și are nevoie de asta. Are nevoie de atenție și iubire.

Raluca spune că i-a plăcut foarte tare de Alin din sezonul 3 pentru că ”este calm, micuț de statură ca și mine”. În general, spune că o interesează sufletul la un bărbat, aspectul fizic nu prea.

Spune că privește experiența Mireasa ca o soluție să se deconecteze de la viața actuală și să treacă peste ultima relație.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 9 fete

Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 9 fete... Mireasa sezon 2. Cum arată iubitul Claudiei Ciobanu. Fosta concurentă nu-l mai ascunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x