Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 28 august 2021. Care sunt fetele blocate de cele șase mame. Raluca Fat a atras atenția mai multor doamne

La finalul primei ediții Mireasa sezon 4, mamele au fost rugate de Simona Gherghe să aleagă o fată care este pe placul lor. Una dintre tinere se pare că a atras atenția doamnelor căci a primit mai multe brățări.

La finalul primei ediții Mireasa sezon 4, mamele au fost rugate de Simona Gherghe să aleagă o fată care este pe placul lor

Antena 1

Doamna Eugenia, mama lui Marius, a ales să-i ofere brățara Ralucăi. Domna Rodica a ales-o pe Adelina, iar bunica Elena pe Anca.

Mama lui Mohammed, Mihaela, a plăcut-o pe Ana, în vreme ce Raluca a atras atenția și mamei lui Petrică, doamna Ioana.

Doamna Gabriela a făcut o dublă alegere. Ea consideră că Mihaela e pe placul lui Seba și că Maria s-ar potrivi cu Alexandru.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor

Cine este Raluca Făt, fata care a atras atenția mamelor de la Mireasa sezon 4

Raluca Fat are 22 de ani și este din Baia Mare. Dorește să aibă alături un bărbat fidel, să nu o mintă și să o respecte. În ultima vreme nu a fost deloc respectată și are nevoie de asta. Are nevoie de atenție și iubire.

Raluca spune că i-a plăcut foarte tare de Alin din sezonul 3 pentru că ”este calm, micuț de statură ca și mine”. În general, spune că o interesează sufletul la un bărbat, aspectul fizic nu prea.

Spune că privește experiența Mireasa ca o soluție să se deconecteze de la viața actuală și să treacă peste ultima relație.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 9 fete

Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 9 fete... Mireasa sezon 2. Cum arată iubitul Claudiei Ciobanu. Fosta concurentă nu-l mai ascunde...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x