Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, întrebat dacă o mai iubește pe Maria Roman. Răspunsul le-a dat speranță fanilor

Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3 se recuperează după operația de rinoplastie pe care a făcut-o recent, astfel că și-a făcut timp pentru a răspunde la curiozitățile susținătorilor săi.

colaj de imagini cu liviu si maria de la mireasa sezon 3 Galerie
Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3 se recuperează după operația de rinoplastie pe care a făcut-o recent, astfel că și-a făcut timp pentru a răspunde la curiozitățile susținătorilor săi | Antena 1

Cele mai multe întrebări pe care le-a primit Liviu se refereau la relația cu Maria. Susținătorii lor au fost curioși de ce s-au despărțit și dacă separarea este oficială.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 3 a afirmat că nu au divorțat oficial și că relația lor s-a rupt pentru că nu erau compatibili.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, imagine rară cu Ela și părinții lui. Au fost nașii fratelui său Vasile

Ce a răspuns Liviu când a fost întrebat dacă o mai iubește pe Maria de la Mireasa sezon 3

”O mai iubești pe Maria?”, a fost una dintre întrebările pe care Liviu Olteanu le-a primit în secțiune deschisă pe Instagram.

”Prefer să nu răspund”, a răspuns fostul concurent de la Mireasa sezon 3. El și Maria nu au spus concret de ce s-au despărțit, însă au bătut câteva apropouri.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Maria, apariție surprinzătoare pe rețelele sociale. De ce au întrebat-o fanii dacă s-a operat

Fanii au mai fost curioși dacă Liviu are deja pe altcineva. El a negat faptul că ar avea o iubită sau că plănuiește să se căsătorească cu una dintre susținătoarele lui.

De ce s-a operat Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3

Aflat pe patul de spital, Liviu Olteanu a făcut o nouă postare pe contul său de Instagram. Se pare că tânărul s-a operat la nas, căci are o atelă și bandaje pe față, care se folosesc după o operație de rinocorecție chirurgicală.

Însă Liviu pare mulțumit de alegerea pe care a făcut-o. În imaginea postată arată semnul OK, ceea ce înseamnă că se simte bine după anestezia suferită.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca și Ion s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun. Cât de fericiți sunt cei doi

Cel mai probabil, fostul concurent de la Mireasa sezon 3 a optat și pentru corectarea problemelor din cauza cărora respira greu în timpul somnului, producând un zgomot caracteristic.

Mireasa 2021, sezon 3. Maria, apariție surprinzătoare pe rețelele sociale. De ce au întrebat-o fanii dacă s-a operat... Mireasa sezon 2. Mesajul lui Radu despre căsnicia cu Mădălina. Ce a anunțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x