Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Izabela a publicat o imagine rară cu burtica de gravidă. Cum arată soția lui Blaze

Izabela a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care i se observă burtica de gravidă. Soția lui Blaze este într-o fază avansată a sarcinii.

izabela și Blaze Galerie
Izabela de la Mireasa a publicat o imagine rară cu burtica de gravidă | Antena 1

Izabela nu publică des imagini în care i se observă burtica de gravidă, însă recent soția lui Blaze a făcut o fotografie în oglindă. „Prințesa mea” a scris tânăra în dreptul fotografiei, referindu-se la fetița pe care o va aduce pe lume în foarte scurt timp.

Fanii emisiunii Mireasa au fost încâtați să o vadă pe fosta concurentă a sezonului 3. În imagine se poate observa cum sarcina îi oferă o lumină și o frumusețe aparte soției lui Blaze.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Mihai și Hatice, discuție tensionată în pauza de publicitate. Ce a deranjat-o pe tânără

Cum arată Izabela, iubita lui Blaze. Fosta concurentă de la Mireasa a publicat o imagine rară cu butica de gravidă

La finalul anului trecut, Blaze și Iza au anunțat că vor avea un copil. Anunțul a fost făcut într-un mod haios și i-a îngrijorat pe susținătorii lor.

”Știu că nu am mai postat de mult nimic împreună și voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nici o relație nu e perfectă și nici nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele, zvonurile din social media... Vrem să vă anunțăm că de anul următor vom fi trei pentru că suntem însărcinați”, a spus Iza într-un clip postat pe Tiktok-ul lui Blaze.

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Dani și Daiana au luat contact cu publicul. Ce i-au transmis susținătorii doamnei Loredana

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3.

Mireasa, sezon 7. Mihai și Hatice, discuție tensionată în pauza de publicitate. Ce a deranjat-o pe tânără... Mireasa sezon 5. Cum i-a surprins doamna Dana pe Leo și Anda. Imaginea publicată de mama tânărului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x