Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Dani și Daiana au luat contact cu publicul. Ce i-au transmis susținătorii doamnei Loredana

Dani și Daiana au avut parte de o sesiune în direct cu telespectatorii Mireasa. Multe dintre comentarii au fost de felicitări. 

Colaj cu Dani, Daiana și doamna Loredana Galerie
Dani și Daiana au vorbit pe live cu fanii Mireasa | Antena 1

Dani și Daiana au fost încântați să ia contact cu fanii emisiunii Mireasa. Deși au existat și câteva critici, în majoritatea mesajelor cei doi au fost felicitați.

„Felicitări, frumoșilor! Aveți un caracter frumos! Dani, spune-i mamei tale fără Hatice. Sunteți un exemplu pentru toate cuplurile”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în sesiunea live.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum s-au fotografiat Andreea și Ionuț, la 3 săptămâni de când fata a părăsit competiția

Dani și Daiana au intrat în live cu fanii Mireasa

„3 falși! Jucați bine”, le-a scris cineva: „De unde știi?”, a întrebat la rândul ei Daiana.

De asemenea, fanii i-au sfătuit să o ia mai ușor cu geloziile și să se iubească mult.

De asemnea, oamenii l-au sfătuit pe Dani să nu mai „facă mișto” de Andrei.

„O să continuăm să fim cum am fost de la început”, le-a spus Daiana telespectatorilor care au intrat în live.

„Mamă! Câte felicitări”, a spus Dani după ce a ieșit din live.

„Doamna Loredana, fanii v-au zis să aveți grijă cu cine stați și pe cine susțineți, să fiți mai activă și să nu mai stați pe canapea. Și toată lumea a zis să spargeți inelul să mi-l dați pentru că merit”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 6. Gabriela a revenit la numele de fată pe Instagram. Ce mesaj a distribuit pe contul ei... Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Mihai și Hatice au avut parte de o noapte filmată la hotel: „Am avut niște reguli”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x