Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Mihai și Hatice, discuție tensionată în pauza de publicitate. Ce a deranjat-o pe tânără

În gala de pe 31 martie 2023 de Mireasa s-a difuzat un material cu reacțiile lui Hatice la comentariile telespectatorilor la sesiunea live. În pauza de publicitate tânăra a avut o discuție tensionată cu Mihai.

Colaj cu Hatice și Mihai Galerie
„Te enervează orice lucru”. Mihai și Hatice, discuție tensionată în pauza de publicitate de la Mireasa | Antena 1

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii de la Antena Stars s-au difuzat imagini cu discuția cuplului Mihai - Hatice din pauza publicitară.

M: Te enervează orice zic, mă frate! Ce tot ai? Nu înțeleg! Ce ai? De ce nu comunici?

H: Ai nervi?

M: Nu, dar încerc să-ți zic niște lucruri și văd că nu vrei să le înțelegi! Sau te faci că nu vrei să le înțelegi! Ai nervi? Nu-mi mai lua în nume de rău ce zic, iubire! Sau să te strâmbi, sau să oftezi în interiorul tău, că te simt! Mamă! Ce mă enervezi când faci așa, jur!

H: Te enervează orice lucru, observ! Spune un lucru, îmi faci un gest, îl înțeleg. Nui nevoie, că nu mai am chef să văd nimic cu noi. Duci discursul… Nu mai suport!

Ce a spus Hatice despre faptul că a ieșit Mireasa Săptămânii

„Cred că era despre material (n.r. cu sesiunea live cu telespectatorii). O simțeam că e supărată, că oftează”, a spus Mihai.

„Oarecum am gafat-o foarte tare! Nu mă simt foarte confortabil! Am simțit nevoia să stau cu mine să mă gândesc la tot. Sunt supărată pe mine. Am greșit. Nici mama nu-i mândră. I-am făcut o promisiune și nu m-am ținut de ea”, a explicat Hatice.

Întrebată dacă schimbarea de comportament și recunoașterea greșelilor se datorează faptului că a ieșit pe locul 1 în top, Hatice a răspuns că nu:

Nu mă așteptam pentru că știu cât de greu le este și celor de afară. Ce m-a ajutat să înțeleg că am greșit este faptul că am revăzut imaginile și că am stat eu cu mine.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Mihai și Hatice au avut parte de o noapte filmată la hotel: „Am avut niște reguli”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Ce fete intră în cursa de eliminare. Băieții au făcut nominalizări... Mireasa sezon 3. Izabela a publicat o imagine rară cu burtica de gravidă. Cum arată soția lui Blaze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x