Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Adelina și Isidora, la cuțite. Alexandru a fost implicat

Adelina și Isidora au ajuns la cuțite. Tinerele de la Mireasa sezon 4 au dezvăluit că ar fi discutat înainte de intrarea în competiție. Cele două se acuză reciproc de aceleași fapte.

colaj de imagini cu alexandru, adelina si isidora de la mireasa Galerie
Adelina și Isidora au ajuns la cuțite. Tinerele de la Mireasa sezon 4 au dezvăluit că ar fi discutat înainte de intrarea în competiție. Cele două se acuză reciproc de aceleași fapte | Antena 1

”Mi-a spus că a existat un băiat cu care a discutat înainte de carantină și în timpul carantinei, din Timișoara”, a spus Adelina despre Isidora.

”Înainte de a intra în casa Mireasa, nu am avut nicio relație cu Isidora. Am avut o conversație acum mult timp”, a zis și Alexandru.

Ce i-ar fi zis Adelina Isidorei înainte să intre în casa Mireasa sezon 4

”A spus că ai fost cu o prietenă de a ei, Denisa, în timp ce ai avut o relație cu mine”, l-a acuzat Adelina pe Alex în timpul pauzei publicitare. Atunci, concurenta l-ar fi luat de mână pe fostul iubit și l-ar fi tras la răspundere.

Acesta a negat că ar cunoaște vreo Denisa. La fel a spus și Isidora. Totuși, ea a adăugat că are o verișoară cu acest nume, care este plecată și nu ar fi avut nicio legătură cu Alex.

”Nu-mi vine să cred. Cred că are o problemă în viață, îi lipsește ceva”, a afirmat și Isidora.

Citește și: Doamna Lenu a plâns când a aflat de sărutul lui Victor cu Andrada

Alexandru și Ion au discutat despre cearta celor două

Ion le-a spus băieților că Alexandru este de vină pentru cearta dintre Isidora și Adelina.

”Eu sunt sigur că voi ați vorbit. Dora a șters conversația cu tine. De ce ați sters-o? Dacă erau conversații mai recente vă incriminau”, le-a zis Ion.

Alex s-a enervat și l-a jignit pe Ion, care s-a amuzat de reacția colegului de competiție.

Citește și: Alexandru: Ion spune prin casă că doamna Gabi și Seba ar avea ceva

Adelina susține că Alexandru și Isidora ar fi vorbit

Adelina a afirmat că Isidora și Alexandru ar fi vorbit înainte de a intra în competiție. Ba mai mult, ea susține că n-a fost vorba despre o simplă conversație și a dat de înțeles că aceștia ar avea o strategie.

Alex a negat, la fel și Isidora, că ar fi vorbit recent. Ei au recunoscut că au vorbit în urmă cu ceva timp.

Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Doamna Lenu a plâns când a aflat de sărutul lui Victor cu Andrada... Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Alexandru: Ion spune prin casă că doamna Gabi și Seba ar avea ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x