Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Ce surpriză a primit Aron de la logodnica însărcinată, de ziua lui. Ce i-a transmis Gabriela

Aron, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa, iubește, este iubit, se bucură de sfertul de secol abia împlinit și așteaptă cu nerăbdare să devină tată.

Colaj cu Aron și Gabriela Galerie
Aron din sezonul 5 Mireasa a împlinit 25 de ani | Antena 1 & Instagram

Aron a împlinit 25 de ani și a primit un tort special, care a avut imprimat o imagine cu doi îndrăgostiți care așteaptă un copil, așa cum sunt el și logodnica lui. Mai este foarte puțin timp până când fostul concurent Mireasa va deveni tată și își va putea ține băiețelul în brațe.

Logodnica lui Aron, mesaj emoțional pentru fostul concurent Mireasa

Gabriela, logodnica lui Aron, i-a transmis un mesaj special tânărului, în ziua în care a împlinit 25 de ani.

„Și uite așa arată fericirea și pacea. La mulți ani bărbatului care mi-a vindecat sufletul, mi-a dat aripi să zbor și m-a învățat ce este dragostea adevărată. Sunt mândră de tine, de noi, de ceea ce am realizat împreună. Iar viața noastră abia acum începe. Te iubesc din toată inima mea! Nu aș fi putut face nimic din toate astea fără tine! Te iubim!”, a transmis Gabriela pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aron din sezonul 5 Mireasa va fi tată de băiat

În ianuarie 2024 Aron și-a cerut iubita în căsătorie. Fostul concurent din sezonul 5 Mireasa i-a oferit inelul mult așteptat femeii care îi va dărui în curând un copil.

Cererea în căsătorie a avut loc în Tenerife. Gabriela, care este însărcinată, i-a spus un mare „Da” iubitului său. Aron a publicat pe rețelele sociale imagini de la momentul cererii în căsătorie. Fostul concurent al sezonului 5 Mireasa le-a arătat celor care îl urmăresc pe rețelele sociale cum s-a petrecut exact momentul cererii. În timp ce Gabriela credea că se află la o ședință foto la malul mării, Aron s-a așezat în genunchi și i-a făcut acesteia o declarație de dragoste.

„Draga mea iubită, să știi că ești tot ce am avut mai bun pe lume. Vreau ca viitorii noștri copii să-ți poarte zâmbetul ăsta minunat și ochii din cap. Să știi că te iubesc nespus! Vrei să fii soția mea?”, a spus Aron, iar Gabriela a spus de trei ori „Da”.

Aron de la Mireasa sezonul 5 va avea un băiețel: ”Dragilor, cu nerăbdare și inima la gură vă anunțăm că în Familia Aron va sosi un băiat. Te iubim, baby A.”, a scris Aron pe contul său de Instagram.

În urmă cu mai multe săptămâni, Aron și Gabriela anunțau cu bucurie că vor deveni părinți. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt de nedespărțit de când s-au cunoscut.

”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea pe care am avut-o atunci când am aflat că vom fi părinți. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest dar minunat! Stați aproape, vor urma mai multe detalii!”, scria atunci Aron pe contul său de Instagram.

Aron a fost concurent în sezonul 5 Mireasa, însă nu și-a găsit jumătatea acolo. Tânărul a fost însoțit de bunica sa în competiție. Aron a fost băiatul care a intrat primul într-o relație în sezonul 5 Mireasa, însă nu a fost de lungă durată. Aron a ieșit la primul date cu Alexandra, de care a spus că se simte foarte atras, s-au declarat un cuplu, însă cei doi s-au despărțit la scurt timp. Mai târziu, în competiție a intrat Elena, o tânără care s-a arătat interesată de Aron. Cei doi s-au sărutat, dar nu au ajuns să formeze un cuplu.

Tânăra i-a spus lui Aron că nu-și dorește o cununie religioasă, pentru că nu e de acord cu un pasaj din ceea ce rostește preotul și anume cel în care spune că „femeia trebuie să se supună bărbatului”. Aron a întrerupt atunci interacțiunea cu Elena, precizând că el ține foarte mult la tradițiile care țin de biserică, tatăl său fiind preot. Aron a părăsit competiția Mireasa singur, însă și-a găsit jumătatea în afara competiției.

Mireasa sezonul 9, 14 martie 2024. Doamna Daniela susține că Laura o evită și o tratează cu răceala: ”Așa ceva nu-mi pla... Mireasa sezonul 9, 14 martie 2024. Adriana, noua concurentă, a intervenit telefonic. Ce a dezvăluit despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x