Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Schimbări de regulament în urma discuțiilor fără lavaliere. Cum au reacționat fetele și mamele

În emisia live de Mireasa de pe 15 mai 2024 Simona Gherghe a anunțat că au existat schimbări de regulament ca urmare a discuțiilor fără lavaliere de la duș.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Schimbări de regulament în urma discuțiilor fără lavaliere | Antena 1

În casa Mireasa a fost instaurat un nou regulament menite să oprească toate conversațiile la duș, fără lavaliere. Schimbarea regulamentului a survenit în urma încălcărilor de regulament recunoscute de Iuliana și Maria.

„Fetelor, o singură fată face duș, sau o singură mamă. Nu se mai folosesc cele 3 dușuri în același timp. Trebuie să avem lavalierele pornite și la toalete. Nu mai avem voie să ne schimbăm la duș”, le-a anunțat Delia pe fete.

Schimbările în ceea ce privește mersul la duș a adus nemulțumiri în rândul mamelor și fetelor.

„Totul a pornit de la Iuliana și Maria! Dacă nu vorbeau ele nu se ajungea aici!”, a spus doamna Floarea.

Schimbări de regulament în urma discuțiilor fără lavaliere. Ce se va întâmpla de acum în casa Mireasa

Antonia a început să plângă, spunând că „nu mai suportă”. În live, iubita lui Cristian a explicat că a înțeles greșit noile reguli, motiv pentru care a avut acea reacție dramatică.

Ionela a susținut că în ziua precedentă a auzit o voce care ar fi spus în duș: „E Ionela aici, nu mai vorbim”.

Simona Gherghe a spus că va fi dată o nouă sancțiune dacă Ionela nu spune exact de la cine a auzit și ce a auzit.

„Eram în duș și una dintre fete a zis: „E Ionela aici și nu mai vorbim”. Erau fete și cineva a venit și a început să vorbească. Și cineva a zis că hainele Ionelei sunt aici. Eu eram în duș și fetele erau în afara dușului. Nu vreau să zic acum nume. După cum eu am depistat era vocea Laurei”, a spus Ionela.

Laura a explicat că a fost o neînțelegere:

„Eu fac duș în dușul în care a fost Ionela ieri. Și am zis nu pot să merg acolo că e Ionela”, a spus Laura.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici că ești un... Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Antonia a lansat o ipoteză despre Valentin. De ce spune că e „jucător”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x