Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Ce vor să facă Sese și Giovana cu marele premiu câștigat în finala show-ul. Nu au cheltuit banii încă

Sese și Giovana au scos la iveală în emisiunea „Familia Mireasa. Povestea continuă” faptul că nu au cheltuit încă marele premiu câștigat în finala sezonului 5 Mireasa. De altfel, aceștia și-au făcut planuri mari cu banii.

Colaj cu Sese și Giovana în Finala sezonului 5 Mireasa, cu cecul în mână Galerie
Sese și Giovana au scos la iveală în emisiunea „Familia Mireasa. Povestea continuă” faptul că nu au cheltuit încă marele premiu câștigat în finala sezonului 5 Mireasa | Antena 1

Sese și Giovana formează un cuplu iubit și apreciat de către susținătorii Mireasa. Cei doi au reușit să atragă atenția telespectatorilor încă de când se afla în casa show-ului matrimonial. Povestea lor de dragoste a fost urmărită cu drag de către cei din fața televizoarelor.

Au trecut doi ani de la finala sezonului 5 Mireasa, iar tinerii se înțeleg mai bine ca niciodată. Între timp, aceștia au devenit părinții unei fetițe și așteaptă cel de-al doilea copil. Recent, Sese și Giovana au anunțat că vor avea un băiețel.

Un lucru este cert, cei doi au demontrat tuturor că iubirea lor este reală. În ciuda conflictelor și certurilor de care au avut parte în emisiune, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au rămas împreună. Mai mult, Sese și Giovana au spus un „DA” hotărât în fața ofițerului stării civile.

După ce filmările sezonului 5 Mireasa au ajuns la final, tinerii și-au continuat relația acasă. În prezent, aceștia sunt mai fericiți ca niciodată în rolul de părinții și se bucură din plin de fiecare moment alături de fiica lor.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cu ce se ocupă Sese. Cum se pregătește pentru venirea pe lume a fiului său și al Giovanei. La ce nume s-a gândit

Sese și Giovana și-au dorit foarte mult să își întemeieze o familie încă de când se afla în cadrul show-ului matrimonial. Visul lor a devenit realitatea la scurt timp de la ieșirea din competiția Mireasa. La finalul lunii mai 2023, tânăra a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Ce vor să facă Sese și Giovana, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, cu marele premiu câștigat în finala emisiunii

Chiar dacă au trecut aproape doi ani de când a avut loc finala sezonului 5 Mireasa, Sese și Giovana nu au cheltuit încă banii pe care i-au câștigat în urma voturilor din partea publicului. Aceștia au fost pe primul lor, motiv pentru care au primit 40.000 de Euro.

Cei doi au povestit la „Familia Mireasa. Povestea continuă” de pe Antena Stars că nu au făcut nimic cu marele premiu. Mai mult, aceștia vor să strângă o sumă mai mare de bani pentru a-și cumpăra o casă deoarece familia lor se mărește cu încă un membru.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravidă a Giovanei. Soția lui Sese este însărcinată cu al doilea copil

„Cu marele premiu încă n-am făcut nimic. Îi avem tot acolo și tot o să mai strângem. Eu vreau să ne luăm casă și avem nevoie de mai mulți bani”, a declarat Giovana în cadrul emisiunii.

Ce afacere vrea să își deschidă Sese din sezonul 5 Mireasa

De asemenea, Sese are planuri mari în ceea ce privește sursa de venit a familiei sale. Tânărul își dorește să o deschidă o afacere profitabilă. Mai exact, fostul concurent al show-ului matrimonial vrea să aibă propria frizerie.

„Vreau să dezvolt pe partea de frizerie. Să-mi deschid o frizerie a mea. Să fiu eu angajatul meu, să nu depind de altcineva, să am timp și pentru familie, să aduc și bani familie și în paralel să fac și alte venituri. Cea mai bună răsplată nu sunt banii, ci dragostea pe care mi-o poartă copilul. Și o văd”, a mai adăugat el.

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui îi trebuie o fată simplă!”... Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune că a făcut înainte de a intra în emisiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x