Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagine emoționantă cu chipul fiicei sale. Cum arată fetița ei și a lui Sese

Fanii Mireasa au primit imaginea mult așteptată! Giovana, fosta câștigătoare a sezonului 5, a publicat o fotografie în care apare ținându-și în brațe fiica.

Colaj cu Giovana și Sese Galerie
Giovana, imagine emoționantă cu chipul fiicei sale. Portretul înduioșător mamă-fiică, ce a reușit să topească inimile fanilor Mireasa | Antena 1 & Instagram

Giovana a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale. Hurrem Selina este un adevărat „bulgăraș de fericire” pentru Sese și soția lui. Micuța este absolut adorabilă, iar mama ei este topită când o ține la pieptul său.

La mai bine de o lună de când soții Seserman au devenit părinți, foștii câștigători ai sezonului 5 Mireasa au decis să împărtășească cu fanii o fotografie cu fiica lor.

Citește și: Alina de la Mireasa, cea mai recentă imagine de când a anunțat că este gravidă cu Valentin. Cum arată acasta și ce a dezvăluit

Portret înduioșător mamă-fiică. Cum s-a lăsat fotografiată Giovana, soția lui Sese, cu micuța Hurrem Selina în brațe

În imaginea publicată pe contul ei de Instagram, Giovana apare zâmbind, cu ochii închiși, ținându-și fiica adormită la piept. Proaspăta mămică este de o frumusețe răvășitoare, iar portretul mamă-fiică este unul splendid.

În sarcină Giovana a acumulat 20 de kilograme, însă la o lună de la naștere, soția lui Sese și-a făcut apariția într-o ținută elegantă, care a demonstrat că a reușit să topească rapid kilogramele în plus.

Citește și: Maria Roman de la Mireasa sezonul 3, în costum de baie cu burtica de gravidă la vedere! Cum arată fosta soție a lui Liviu Olteanu

Giovana și Sese au devenit pentru prima dată părinți în luna ai 2023, iar tânărul a dat vestea nașterii fiicei sale printr-un mesaj emoționant:

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră. Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții, fetița noastră frumoasa și sănătoasă. Am cele mai frumoase și puternice fete, sunt foarte mândru de ele. Vă iubesc mult, fetele mele!”, a transmis fericitul tată după nașterea ficei sale.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce semnificație are numele Hurrem, ales de Giovana și de Sese pentru fiica lor

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Surpriza pe care i-a făcut-o Giovana lui Sese de ziua lui. Ce i-a transmis fosta câștigătoare soțului său

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios. Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

Giovana și Sese sunt câștigătorii sezonului 5 Mireasa.

Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa, sezon 7. Unde a mers Irina, la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa. Întâlnirea pe care toți susținătorii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x