Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea

Andrei și Inga s-au despărțit, însă lucrurile nu par încheiate între ei. În emisia live din 11 octombrie 2022, tânărul a fost surprins să audă că Inga vrea să-l vadă cum luptă pentru a o recâștiga.

andrei si inga in emisia live din 11 octombrie 2022 Galerie
Andrei și Inga s-au despărțit, însă lucrurile nu par încheiate între ei. În emisia live din 11 octombrie 2022, tânărul a fost surprins să audă că Inga vrea să-l vadă cum luptă pentru a o recâștiga. | Antena 1

Inga nu era tristă din cauza despărțirii, reacția lui Andrei a făcut-o să nu aibă regrete. Ea se aștepta ca tânărul să fie mai apropiat de ea, să simtă că-și dorește prezența ei.

”Mă așteptam la niște gesturi bărbătești. Nu să dea vina pe mine, că eu nu am văzut, că eu nu am înțeles. Putea să vină și azi, dacă eu am zis gata, el nu își asumă greșeala. El nu a înțeles ce am vrut eu.”, a spus Inga în baie, când stătea de vorbă cu Miruna.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate

Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea

”Am vorbit și în pauza trecută, pe terasă, eu aș mai lupta.”, a zis Andrei în emisia live. Inga a spus că nu se poate pronunța și că totul depinde de concurent.

”Am avut timp de gândit. Nu este neapărat orgoliu... Am tot simțit, mereu când o văd mi se rupe sufletul când vin în platou și mă uit la ea. Mă gândesc că dacă ea a zis, așa am înțeles... că punem stop. Eu am greșit, da. Am realizat și eu acum. Lupt. Mă mai lasă să mai fierb puțin”, a zis Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca, foarte supărată: ”Nu vreau să mă mai cunosc cu nimeni”

Întrebat dacă va lupta și el pentru Roxana, Paul a declarat că e nevoit să lupte cu Adina pentru relația lui. ”Îndrăgosteala ne trece. Ei îi trece repede”, a mai zis nepotul doamnei Ecaterina.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca, foarte supărată: ”Nu vreau să mă mai cunosc cu nimeni”... Mireasa sezon 6. Ce părere are Sebaidin despre ieșirile nervoase ale Adei. A spus clar ce îl deranjează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x