Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca, foarte supărată: ”Nu vreau să mă mai cunosc cu nimeni”

Raluca de la Mireasa sezon 6 a luat o decizie în pauza dintre emisiuni. Vizibil supărată în urma numeroaselor conflicte din competiție, ea a fost dură și în live, având un schimb de replici cu Simona Gherghe.

colaj de imagini cu alex si raluca de la mireasa sezon 6 Galerie
Raluca de la Mireasa sezon 6 a luat o decizia în pauza dintre emisiuni. Vizibil supărată în urma numeroaselor conflicte din competiție, ea a fost dură și în live. | Antena 1

”Nu vreau să mă mai cunosc cu nimeni. Nu mă potrivesc în show-ul asta”, a zis Raluca când Simona Gherghe a întrebat-o ce decizie a luat în pauza dintre cele două emisii live.

Alex a spus că a avut o discuție cu Raluca, pe terasă, și că au stabilit anumite lucruri. El nu a spus că a lor cunoaștere a ajuns la final, însă concurenta e hotărâtă că locul ei nu este în competiția Mireasa sezon 6.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate

Raluca nu vrea să mai rămână în casa Mireasa

Ba mai mult, a subliniat faptul că falsitatea și victimizarea au magnet la public, lucru care i-ar fi fost confirmat și de către cei dragi.

Concurenta a primit o scrisoare din afara casei, de la părinți, care i-au spus că lucrurile se văd diferit față de cum le expune ea.

”Victimizarea prinde foarte bine și indiferent la ce ne uităm,asta se înțelege. Am obosit. Nu mai vreau.”, a spus Raluca.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca și Gabriela s-au certat din nou. Și doamna Adriana a intervenit

Alex nu se grăbește să ia în serios afirmațiile pe care cea de care este îndrăgostit le-a făcut la nervi: ”Am avut o discuție cu Raluca pe terasă și noi știm ce e mai bine pentru noi”.

Concurenta spune că s-a simțit atunci când Simona Gherghe a afirmat că unele persoane nu își au locul în casa Mireasa: ”Ne-am simțit cei care nu au cuplu. Să rămână cei care au cuplu și să lupte pentru dragostea lor. Dacă dumneavostră credeți că e victimizare, sper să-mi iasă”.

Moderatoarea a asigurat-o că nu a nominalizat pe nimeni și a fost doar o completare la afirmația lui Alex, care a punctat că locul Adei nu e în casa Mireasa.

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate... Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x