Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Doamna Flori a spus că nu crede în relația lui Valentin cu Gabriela. Cum a reacționat fata

Doamna Flori i-a luat la o discuție pe Valentin și pe Gabriela și le-a mărturisit că nu-i vede în viitor, sfătuindu-i să nu se căsătorească în competiția Mireasa. 

Doamna Flori, Valentin și Gabriela Galerie
Doamna Flori i-a luat la o discuție pe Valentin și pe Gabriela și le-a mărturisit că nu-i vede în viitor, sfătuindu-i să nu se căsătorească în competiția Mireasa | Antena 1

„Am avut niște presentimente. Am stat și m-am gândit, nu știam dacă să zic sau să nu zic. Nu știu ce ai hotărât tu cu Gabriela, dacă vrei să o ceri sau să nu o ceri, dar eu, ca mamă, îmi doresc să nu vă căsătoriți aici. Voi sunteți liberi să decideți. Nu vă văd împreună. Am simțit că voi nu o să fiți împreună afară. Asta am simțit eu. Și ca să fii sigur de voi eu zic să mergeți acasă, să trăiți împreună niște luni de zile. Cred că nu e un capăt de țară dacă vă căsătoriți afară. Mi se pare că tu ai alte aspirații, iar el are alte aspirații. Viața e grea. S-ar putea afară, fiind altceva acolo, lucrurile astea care vă plac unul la altul afară să nu vă placă. Nu vă văd împreună în viitor”, le-a spus doamna Flori lui Valentin și Gabrielei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

”Eu nu sunt bipolară. De ce aici îmi place ceva și afară mi-ar plăcea altceva. Eu sunt o persoană puternică, dar asta nu înseamnă că el nu e puternic”, a spus Gabriela.

Doamna Flori consideră că într-o posibilă căsnicie Gabriela va fi mereu pe primul plan, iar fiul ei va fi doar sprijinul ei.

Rămasă doar cu fiul ei, doamna Flori i-a spus lui Valentin că-i pare rău pentru conflictele în care băiatul a intrat în casa Mireasa.

Doamna Flori, mărturisiri neașteptate. Mama lui Valentin a spus că nu-și vede fiul împreună cu Gabriela în viitor

„Te-ai transformat foarte mult din cauza relației ăsteia. Raluca și Adina sunt oameni minunați. Mi-a zis Părintele vă rog frumos să ajungeți acolo și să vorbiți cu Vali”

În emisia live, Gabriela a mărturisit că părerea mamei lui Valentin este de neînțeles pentru ea.

„A fost ca un cuțit înfipt în inimă. Încerc să o înțeleg dar nu pot”, a spus Gabriela în emisia live de pe 14 noiembrie 2022 de Mireasa.

Valentin a mărturisit că vorbele mamei l-au surărins foarte mult: „Problema e că am înțeles la ce se referă”.

Imediat după discuția cu doamna Flori, Gabriela a transmis un mesaj către familie în fața camerei de AntenaPlay, spunându-le că e bine și că e puternică.

„Eram lângă cuptorul cu microunde, Gabriela era în picioare și îi tot spuneam lucruri frumoase. Mama stătea jos și Gabriela nu-mi răspundea”, a explicat Valentin momentul revelator în care doamna Flori s-a gândit că fiul ei și Gabriela nu vor fi împreună.

„Nici nu mi-am dat seama”, a răspuns Gabriela.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii... Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Raluca i-a dat un ultimatum lui Alex: „Dacă nu se schimbă ceva lucrurile se vor term...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x