Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Mirunei i s-a făcut rău în timpul petrecerii burlăcițelor. A ajuns în comă alcoolică la spital

Miruna de la Mireasa sezon 6 a ajuns la spital după ce a consumat alcool la petrecerea burlăcițelor din weekend.

colaj de imagini cu miruna de la mireasa sezon 6 Galerie
Miruna de la Mireasa sezon 6 a ajuns la spital după ce a consumat alcool la petrecerea burlăcițelor din weekend. | Antena 1

Miruna s-a distrat pe cinste la petrecerea burlăcițelor. Tânăra a consumat alcool, spune ea, și a ajuns în comă alcoolică la spital.

”Nu mâncasem, am mâncat foarte puțin și am zis să dăm shoturi toate, era ultima seară. Din cauză că le-am combinat... am simțit că mă ia foarte tare amețeala, știu clar că am vorbit cu Gabriela. A fost ultimul moment pe care mi l-am amintit.”, a povestit Miruna.

Tensiunea era 8 cu 4 în scădere. ”Din păcate ai ajuns la spital în comă alcoolică. Fata asta ți-a salvat viața. (...) Puteai să faci stop cardiac”, a spus Simona Gherghe în emisia din 19 decembrie 2022.

Nu va mai exista alcool în casa Mireasa de acum înainte

Iubita lui Cosmin susține că a băut doar 4 shoturi și un pahar de vin. Pentru a evita situațiile de acest gen, în casa Mireasa nu va mai exista tărie. Este o măsură luată din acest moment și rămâne valabilă și în următoarele sezoane ale show-ului matrimonial.

În emisia live din 19 decembrie 2022, Miruna, Cosmin și doamna Adriana au urmărit imaginile necenzurate.

”N-aș putea să zic că mă simt confortabil. Poate a exagerat puțin, nu a fost intenția ei să ajungă la spital”, a spus Cosmin. ”Da, chiar putea să se întâmple o tragedie. În viitor nu ar trebui să mai guste dacă reacționează așa.”, a afirmat și doamna Adriana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Valentin și Gabriela nu mai vor să se căsătorească: ”Nu are nicio legătură cu topul”... Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Petrecerile burlacilor și burlăcițelor au iscat nemulțumiri: ”Mă mai gândesc un pic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x